Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

trochu mně to připomíná pana Gabriela a jeho mikro nuke nálože

0 0
možnosti
Foto

To snad ne. Realita je ještě horší než popisuji v článku. Pokud se občas kouknete na tento blog, uvidíte konkrétní důkazy, jak GIBS zametala věci pod koberec a jak policajti v Olomouckém kraji porušovali zákon. Vše budu postupně zveřejňovat - vlastní zkušenost.

0 0
možnosti
ZK

Z71d15e89n10a 17K64o29č41í

30. 10. 2013 18:38

Ivan Langer má u policie na nejvyšších místech tolik lidí, kteří jsou mu za posty hluboce zavázáni, že jakákoliv kosmetická čistka v řádu několika desítek osob, by byla opravdu jen kosmetická, která neřád od policie nevyžene. V tom musím dát autorovi bohužel zapravdu. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Je to tak. Ono je jedno, zda to vede ODS nebo ČSSD. Dokážete si představit Tejce jako ministra vnitra? Hrůza. To bych musel ironicky říct: "zlatý Kubice". Všichni policejní papaláši kupčí s posty. Je jedno, jestli jsou z GIBS nebo z policejního prezidia. Vždy se najde nějaká trafika. Třeba policajt Husák. Ten se jako zombík neustále zjevoval a mizel. Až dostal trafiku někde v severních Čechách (krajský ředitel). Lessy říkal: "jsme jedna rodina". Já tvrdím: "jste jedna banda". Mluvím o papaláších. Osobně znám i normální, slušné policajty. A to je asi důvod, proč nejsou na vedoucích postech.

1 0
možnosti
JL

To se nedivím, že to nikdo nekomentuje. A takhle to vypadá v celém státě po Kalouskizaci a Nečasizaci, předpokládám. Nebo snad ne?

0 0
možnosti
Foto

J82a28k88u55b 78R75o51t63h

30. 10. 2013 17:07

A proč by tady někdo měl komentovat bláboly? Třeba o tom, jak GIBS zlikvidovala dva policejní důstojníky v době, kdy ještě vůbec neexistovala?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.