Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Možná by bylo dobré, kdyby redaktoři zavedli i antikarmu. Některé příspěvky by si ji jistě zasloužily.

0 1
možnosti
Foto

Předveďte své dílko. Rád se poučím jak správně psát:-)

0 0
možnosti
MM

Pane Navrátile, zkuste popřemýšlet, proč Okamura obsadfil výbor pro zdravotnictví. A pak popřemýšlejte, o kom se psalo, že ovládá největší špitál v ČR. A pak o tom, kdo asi financoval čí prezidentskou kampaň a kdo pak koho ve druhém kole podpořil. Až si tu skládanku poskládáte, pak napíšete mnohem lepší blog, než ten dnešní......

2 0
možnosti
JH

J78a49n 33H55l27e67d81í88k

8. 11. 2013 17:14

v Česku je přepolitizováno--- dozvuky rudé totality, partaje rozdělují lidi, štvou své voliče-- hurrrááá na  barikády,---  na místo, aby lidi spojovaly, aby je iniciovaly k práci pro republiku, pro společnost. Kdyby k tomu kladnému poměru k životu měla přispět nějaká opo-smlouva, nevím, proč by ji měl kdokoli napadat.- Rvanice o plná koryta je lepší ??

0 1
možnosti
JL

Pane Navrátile, přečetl jsem si to Vaše trestní oznámení. Ve své podstatě z toho 24 stran dlouhého textu pořádně nevím, co se vlastně stalo. Poradil bych Vám do budoucna, abyste byl v podobných oznámeních daleko stručnější a šel přímo k jádru věci. Prostě byste se měl oprostit od nějakých dedukcí, kterých je tam strašně moc. Navíc je jasné, že některé Vaše požadavky ani nelze splnit, protože to zákon neumožňuje.

4 1
možnosti

Můj tip je, že pan Navrátil má psychické potíže. Nevím zda pro psychiatra či psychologa, každopádně bych ho moc vážně nebral.

5 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.