Rozloučení s paní Kubalovou i s paní Kubalovou

Není to tak dávno, co se mezi zdejší bloggery objevilo individuum jménem Kubalová. Patřila do té skupiny, která mívá potřebu napadat svými články své kolegy, a tak jsem se i já stal terčem jejího zájmu v článku s nadpisem „Jen je nechme, ať si blogují“. Ještě dříve než napsala tento útočný a lživý článek, autorka ve svém dřívějším blogu filosofovala o tom, jak získat co největší karmu a co pro bloggera karma znamená. Natolik jí tato myšlenka ležela v hlavě. Přišla na to, jak si zvednout karmu. Napadla ve svém blogu Roma a úspěch se dostavil. I já jsem paní Kubalovou nechal, ať si bloguje. Paní bloggerka už doblogovala.

Můj poslední článek „Romové aneb Kam to spěje“ vyvolal takové pozdvižení, že vyprovokovalo až čtyři bloggery, kteří na to reflektovali napsáním článků jako reakci na můj blog. Musím říct, že mě to trochu i těší. První tři, mezi nimiž je jeden „anticigán“, nestojí za zmínku, ačkoliv jsem byl trochu překvapen, jelikož dva z nich jsou Romové stejně jako já, a protože stojím na straně Romů. Čtvrtý napsala bloggerka (světe div se) Kubalová. Ale pozor, možná se nejedná o tutéž osobu, o které se zmiňuji výše, protože ačkoliv se jména shodují, fotografie autorů nejsou identické. Mimochodem článek se jmenoval „Blog iDnes jakožto pobočka serveru Romea.cz?“ a byl umístěn na blogu včera večer. Dnes jsem již článek nenašel. Dokonce jsem nenašel blogy ani jedné Kubalové. Zdá se, že z Kubalové se buď vyklubala podvodníce, administrace jí prokoukla a udělala to, co udělat měla, anebo první Kubalová byla vyražena pro napadání kolegů a druhá pro napadání MF Dnes.  Ať je to jakkoliv, jak jedna, tak druhá byly odejiti a mně se ulevilo.

http://www.google.cz/search?q=kubalova+idnes&rls=com.microsoft:*&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&redir_esc=&ei=eXHpT7HeMIeg4gTsx8yJDg

http://www.google.cz/search?q=kubalova+idnes&hl=cs&rls=com.microsoft:*&prmd=ivns&ei=enHpT6Qxr4riBLehmasO&start=10&sa=N

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Ferko | úterý 26.6.2012 10:35 | karma článku: 6,76 | přečteno: 1556x
  • Další články autora