Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wolf778

11. 3. 2010 17:17
Mno asi takhle

Násilná kriminalita je dnes vyšší, to je fakt. Vnitřní bezpečnost je jednou z výhod policejního státu. Zahraničních dovolených, ať už u moře nebo ne, je řádově víc, o tom může těžko někdo pochybovat. Zaměstnanci mají obecně více dovolené, řada firem dává 5 týdnů, to za socíku nebylo. Podnikatelé a OSVČ si dovolenou určují sami. Že se ve službách dělá i v neděli je rozhodně plus, není nad to procházet se v neděli třeba po Vídni a koukat na výlohy zavřených obchodů. Nechceš dělat v neděli? Tak nedělej, nikdo tě nenutí.

 

Fronty, pořadníky a protekce na jakékoli zboží jsou naštěstí pryč. Bezdomovci a nezaměstnaní jsou důsledkem svobody a jak rezjir píše, tak každý věděl z komoušských agitek, do čeho jde. Komouši by bezdomovce dílem pozavírali do psychiatrických léčeben a dílem "zaměstnali" (rozuměj donutili docházet do zaměstnání). Nezaměstnaní by rovněž byli "zaměstnaní" a za práci libovolné povahy a kvality by dostávali velmi podobný plat.

0 0
možnosti
W

Wolf778

11. 3. 2010 17:44
Re: Mno asi takhle

Bytů už je docela dost, a mimo velká města jsou i relativně cenově dostupné. Samozřejmě dnes byt není možné získat za nesmyslnou dotovanou cenu, tak jako za socialismu, ale na druhou stranu je dnešní bytový fond v mnohem lepším stavu (jako ostatně většina infrastruktury).

 

Spotřeba základních potravin o zdravé výživě příliš nevypovídá, a pokud ano, tak spíš nepřímo. Každopádně průměrný věk a počet tlouštíků stále utěšeně roste - ať je socialismus nebo kapitalismus. Kdo se chce stravovat opravdu zdravě, má dnes nesrovnatelně lepší možnosti. Totéž platí pro hadry a boty - máte jich plné regály, levných, kvalitních i luxusních. Jestliže většina lidí dá přednost tričku od Vietnamce v ceně jedné krabičky cigaret před značkovým tričkem za 500 Kč, nemusí to být jen tím, že těch 500 Kč nemají, ale třeba tím, že jim připadá zbytečné utrácet za značku. Celkově neznám nikoho, kdo by na socialismus vzpomínal v dobrém, co se zrovna hadrů týká.

 

S potravinovými lístky jste si drobátko naběhl

0 0
možnosti
RR

rezjir

11. 3. 2010 16:18
Ale ti bolševici vás varovali, že

přesně takto to dopadne. A sem tam také předvedli na obou programech TV nějaký ten západní film, který to ukazoval. Takže jste věděl, do čeho lezete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 680x
ekonóm, manažér

Seznam rubrik