Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

iluminat

9. 10. 2010 4:35
ten hosik na fotce - kdo ho zmrzacil? Asi teroriste

s nejvetsi pravdepodobnosti "jeho" lide a spoluverci. A o tom to je, teroriste, drive anarchiste, nici jen pro niceni, nic z toho nevzejde, zadna jina, lepsi ci horsi civilizace, jen ruiny.

0 0
možnosti

myschelle

9. 10. 2010 2:15
s tím vás tu vypískaj

ale mi se líbíte, aspoň nejdete s davem. je to tak a je dobré si to uvědomit. ačkoli je taky pravděpodobné, že kdyby indiáni dobyli evropu, nejednali by s náma o moc líp. i když kdo ví, to už nezjistíme, ale dějiny jsou zkrátka hnusné, genocida střídá genocidu, však si přečtěte starý zákon a co se různých domorodců různě po světě týče, kdyby měli kroniky, bylo by to jistě taky výživné čtivo. co naděláme. leda že je 21. století a už bysme snad mohli mít rozum a zastavit ten kolotoč. ale asi nemáme o moc víc rozumu než kdysi, jen účinnější zbraně.

0 0
možnosti

pouiyt

9. 10. 2010 0:43
Pravda

zlocinu zlych teroristu je nesrovnatelne mene  nez zlocin"dobrych" lidi .Jediny rozdil  :ti teroriste nemaji tolik hub k obhajobe svych zlocinu jako "dobri" lide.Rv

0 0
možnosti

Dr No

8. 10. 2010 23:22
Ti teroristi to nedělají se žádným cílem

jsou to prostě vypatlaní idioti, kteří si nedovedou najít jiný smysl života. Račte si povšimnout, že jejich "boj" spočívá především ve vraždění jejich krajanů, kteří jim zcela zaručeně nikdy nic zlého neudělali ...

0 0
možnosti

zdeseny obcan

8. 10. 2010 23:14
a jeje, flagelant

Zajdete si do specializovaneho zarizeni kde vas odborne pracovnice zmrskaji dle libosti, za vsechny hrichu ktere se kdy udaly, minule i budouci. Nas tim usetrite blbych clanku.

0 0
možnosti

Více takových Kožených

8. 10. 2010 22:08
Oni

se ti teroristé pouze mstí za příkoří, které je na jejich zemích pácháno "demokraciemi".

0 0
možnosti

Amoniak

8. 10. 2010 22:34
Re: Oni

Necháváme žít příliš mnoho potenciálních teroristů. On takový postup při kterém se vyvraždilo široké příbuzenstvo potenciálního protivníka (v případě prudkého záchvatu lidskosti se aplikovalo pouze vykleštění nebo/a oslepení) měl taky něco do sebe.

0 0
možnosti

Kolumbo

8. 10. 2010 21:59
Vy jste nepochopil

zákony přírody. Samozřejmě že platí pouze síla. Práva a zákony  jsou jen pravidla, platná mezi našinci. Ti "zlí", kterých se tak vehementně zastáváte, to tak berou zcela přirozeně. Ti úžasní indiáni proti sobě taky vedli války, jenom kdyby se v rámci jejich kmene vyskytl jedinec, který by kvůli tomu označil vlastní bojovníky za vrahy /kdyby se jim podařilo vyhrát/ a nedejbože by i nepříteli pomáhal, skončil by u kůlu. Dnešní žvanění o právech, demokracii, teroristech a lidských právech je nutné jen kvůli pakům jako jste vy. Před pár sty lety by nikdo nevykřikoval, že jít dobývat Boží hrob je zločin na ubohých musulmanech. Celý váš článek neukazuje na zločinnost západní kultury, ale její degeneraci a ztrátu životaschopnosti. Vám podobní osli nás pohřbí a jsem zvědav, jestli nějaký musulman bude taky lkát nad osudem nás, ubožáků a vinit vlastní imámy i samotného Alláha z barbarství.

0 0
možnosti

Don don

8. 10. 2010 22:13
Re: Vy jste nepochopil

chtěl jsem napsat něco podobného, ale proč. Jednou to stačíR^

0 0
možnosti

kocynder

8. 10. 2010 21:34
Super.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 680x
ekonóm, manažér

Seznam rubrik