Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38i87r30i 35C66i66z

14. 3. 2021 12:50

Dovolim si kratce k tematu v blogu. Jak je u obcanu tohoto statu videt, ti starsi zapomeli co je "nomenklaturni kadr" a tem mladsim to nikdo nepripomina. Tedy "nomenklaturni kadr" byl clovek provereny ruznymi vybory KSC s cilem jej dosadit na vedouci politicke a hospodarske funkce. Meli byt spolehlivou oporou strany a vlady pred r.89. Pan Kalousek byl "nomenklaturni kadr" za mlade krestany, kteri byli soucasti Narodni fronty pod vedenim KSC. Recni pekne, obzlast kdyz je pod "parou", ale tak by recnil i za pultem na sjezdu KSC, jen by misto "damy a panove" pouzival "soudruzky a soudruzi". Ze tento stat stale ovladaji lide s podobnou kvalifikaci, tak to je chyba volicu a "demokratickych" partaji. "Nomenklaturni kadry" jsou vsude, kam se podivate (politika, ekonomika, statni urady atd). Ze se dal do TV Barandov neprekvapuje, "nomenklaturni kadry" si spolu vyborne pokecaji. Ostatne i CT je ovladana "nomenklaturnim kadrem" a pan Kalousek tam jednu dobu byl kazdy den rano, v poledne a vecer.

0 0
možnosti
Foto

Drahoš, Merkel, Kalousek, Alí - všichni byli chemici!

1 0
možnosti
Foto

Tak chytrého Zemana vystřídá chytrý Kalousek. Nic se neděje, život běží dál.

1 1
možnosti
PK

Jak Zeman, tak Kalousek byli dobří rétoři a pokud to trochu zvedne panu Soukupovi sledovanost ......tak učinil dobrý podnikatelský záměr...;-D;-D;-D

2 1
možnosti
MB

O J. Soukupovi píši u p. Flašky. Můžeme si myslet co chceme - ten člověk není blbej. Nelze nevidět společenský kvas. Skepsi, skandály, šmelení státních zakázek ap. Zřejmě skutečně, budou změny ! Do voleb 10/2021 jistě, času dost. Podobně k prezidentským. Vznik pořadu s Kalouskem chápu - Jako dobrou investici majitele - do své živnosti ! Kdo není v televizi, médiích - Jako by neexistoval. Pravda, někdo je tam zase až přílišně. A stále se cpe ! ... :-)

3 0
možnosti

Miroslave, ten pořad bude mít větší sledovanost než Týden s prezidentem!

Jinak pana Flašku jsem četl až ve chvíli, kdy jsem to na blog vypustil já, asi bych svůj příspěvek šoupnul jen do reakce. Každopádně se doma už desítky minut skutečně veselíme a já jdu za chvíli k set top boxu nainstalovat TV Barrandov.

1 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik