Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J60a21n 59Z41i40e55g64l39e10r

31. 12. 2021 18:37

Zdravím Pavle, pokud chcete klasiku, doporučuji ČT3.:-)

0 0
možnosti
KS

Pěkně napsáno, karma :)

1 0
možnosti
Foto

J47o88s88e64f 87B74á88r64t51a

31. 12. 2021 12:18

Česká televize by mohla televizi vyřešit jednoduše a hlavně levně. Stačilo by celý den reprízovat pořady News Room ČT 24. Větší srandu snad udělat ani nejde.

1 1
možnosti
VF

Jak jsme mohli my, hooodně dospělí, přežít silvestry bez televize 8-o8-o8-o. Přeji všem štěstí, zdraví a pohodu do dalšího roku.

2 0
možnosti
IB

Jsme na tom podobně jako vy, naštěstí nejsme ve městě a přes den můžeme vyrazit na delší pěší tůru. Večer asi vyzkoušíme, jestli není něco v rádio nebo zkusíme najít něco na Netflixu, uvidíme. Jinak TV v poslední době žije hlavně z opakovaných starých pořadů, inscenací, filmů. Nedávno mně docela dostala zmínka jisté blogerky o "kultovním seriálu" 30 případů majora Zemana - to snad ne. Ale i tak přeji hezkého Silvestra a vše nejlepší v novém roce.

0 0
možnosti

Děkuju, ale vzhledem k tomu, že moje žena má obě kolena zcela nová (endoprotézy), na delší vycházky to fakt není. I vám krásný nový rok, pokud možno lepší toho starého.

0 0
možnosti
MV

zkuste se pobavit jinak a nespolehat jen na bednu, treba vam to doma pujde

2 3
možnosti

Milý Marku,

já už jsem to tady psal: člověče nezlob se hrát odmítám, kanasta nestojí za nic, pokud není ve čtyřech, lízanej mariáš je zoufalost a šachy se svojí paní nehraju, protože jsem jí to naučil a začala mne porážet. Jsem sprostej konzument.

I vám krásnej novej rok, všechno nejlepší, spoustu zdraví a pohody!

0 0
možnosti
Foto

Trávit poslední noc roku před televizí? Proboha proč?

2 5
možnosti

Martine,

jsme sami dva. Člověče nezlob se hrát fakticky nebudu, lízanej mariáš taky není nic moc. Kanasta je fajn ve čtyřech, šachy se svou ženou nehraju od tý doby, co jsem jí to naučil a ona mě začala velmi brzy porážet.

Ta televizní placka (ať už jí jako ČT platíme přímo, či ty ostatní ve formě reklamy, o které máme veškeré zboží výrazně dražší, než bychom je mít mohli) by měla zaručit alespoň trochu kloudný program, jímž bychom se mohli k půlnoci protlouci.

4 0
možnosti

Mockrát děkuju,

já jsem se jen před chvílí dověděl, že je to ubohý a poslední odstavec dokonce primitivní. Nevím, co ubohého je na konstatování toho faktu, že nám televizní programy neumí nabídnout nic než mraky repríz, novinek je jako šafránu. Co je pak primitivního na zmínění toho faktu, že si pánové z TOP 09 přihrávají lukrativní kšeftíky.

2 0
možnosti
PK

No moc iluzí bych si nedělal, Silvestr z Barrandova se už opakovat nikdy nebude, to byl dobrý počin. BTW jsem na tom stejně jako vy, jen navíc mě bolí v krku a mám rýmu a tak kloktačka, acylpyrýnek a inhalačka heřmánkem. A tak vkládám naději do PC a pak i pejsan bude mít svůj čas až začnou petardy...tak ať to zdraví slouží v tom 22 roce;-D

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Ďurane - a pane Korecký. Za to, co ČT všichni platme í - i v reklamách, nenabízí ani o velkých svátkách nic kvalitního. Nepodařené filmy a seriály, filmy s Bellmondem až do omrzení. rozumy od politologů, o které si každý průměrně inteligentní občan vydedukuje vlastní hlavou Na Českou televizi se vůbec nespoléhám - leda občas na ČT ART, a na převzaté nebo hudební programy. Nakonec jsme se ze všech programů, které nám TV přes svátky nabídla, nejvíc pobavavila na stokrát opakovaném filmu Dobrém vojáku Švejkovi. Státní mašinerie a byrokracie je bohužel stále stejná, chybí ná je Jaroslav Hašek, který by nás pobavil. . Přeji Vám příjemně strávená silvestrovský den a hodně štěstí v novém roce 2022!R^;-)

3 0
možnosti
JP

ubohé a poslední odstavec primitivní

1 5
možnosti