Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J75o50s26e31f 85B12á44r88t60a

15. 4. 2023 22:24

Představte si, že ty průšvihy pětikoalice by měl na triku Babiš, to by bylo řevu. Např. takový bývalý předseda parlamentu Vondráček hrál ve sněmovně na kytaru, to byl přímo zločin, za který nemohl být zvolen místopředsedou. Ministr vnitra na střeše s kalendářem - nic, vaky na mrtvoly na ministerstvu - nic......

1 0
možnosti
MM

Jaké průšvihy pětikoalice?

Ten lékař nebyl členem delegace a žádným způsobem se nepodílel na její činnosti, byl členem posádky letadla. O tom, že by byl pod vlivem alkoholu jsem se také nedopátral, naopak svědci dokazují, že se situace se odehrála jinak než je prezentováno.

Jen jste si zase primitivně kopl do pětikoalice.

2 1
možnosti
Foto

PRO P. ĎURANA---Nechci se zabývat proviněním či neproviněním onoho vojenského lékaře, neboť zprávy jsou s přibývajícím časem protichůdné. Spíše mě zaujal Váš důraz na náboženskou stránku věci, jmenovitě připomenutí Desatera. Vskutku, pan podplukovník se neprovinil proti přikázání "nezcizoložíš" a je také pravda, že Bible pití alkoholických nápojů paušálně nezakazuje. (Výjimkou jsou kněží a lidé, kteří složili nazarejský slib, že svůj život oddělují pro Boha.) Mám ovšem nejasnost v tom, proč tyto náboženské záležitosti vztahujete na pana podplukovníka. Vy víte, že je křesťan, když v souvislosti s jeho kauzou připomínáte Desatero (které mimochodem není "Top Ten ušlechtilého křesťana"; primárně bylo dáno lidu Izraele - křesťané samozřejmě Desatero respektují, ale jejich "Top Ten" je něco jiného)? Ještě méně rozumím Vaší větě: "Podotýkám, že v Jižní Koreji se ke křesťanskému náboženství hlásí zhruba třetina obyvatelstva, takže Desatero by tady měli docela dobře znát." Máte pravdu, vedle cca 50 % ateistů vyznává 20 % Jihokorejců protestantismus či evangelikální víru a 11 % se hlásí k římskokatolické církvi. Jenomže: proč vlastně připomínáte, že zhruba třetina obyvatel Jižní Koreje by měla Desatero dobře znát? Oni se snad proti němu nějak provinili? Jakou souvislost s kauzou pana podplukovníka má Vaše výše citovaná věta? A jen na okraj. Nebylo by příhodnější použít ve vztahu k panu pplk. Senecův citát, že "opilství není nic jiného než dobrovolné šílenství"?

1 0
možnosti

Vážený pane Stejskale,

jsem nevěřící. Přesto vezmu-li právě Desatero, jsem s to nazvat ho jakýmsi obecným morálním kodexem člověčenství. Ať již jste věřící nebo "ďaur".

0 0
možnosti
MM

Myslím si, že selhání jednotlivce, který ani nebyl členem delegace, ale jen doprovodem, by mělo být kritériem pro hodnocení fungování pětikoalice.

1 2
možnosti
MK
JP

čekal jsem, že si přečtu zase něco o ovčáčkovi, ale co se oženil, asi seká dobrotu

0 0
možnosti
Foto

Co má společného ožralý lampasák s vládní koalicí?

3 5
možnosti
MK

Ve vládním speciálu, s ministerskou delegací. Že by jen tak jel na dovču?

10 1
možnosti
MK

Super. A že se to nelíbí zaťatým zastáncům 5kloaky, nevadí.

5 0
možnosti
MV

Opil se , choval neslušně a bude za to potrestán. Ale proč k obyčejnému vozrani, jak píšete, takové zlucovitosti v textu "CK Petikolkou" počínaje?

6 7
možnosti
ZZ

Naopak není to vůbec žlučovité, ale je to pojato humorně, byť celá aférka na venek působí poněkud skandálněji.

;-)

5 1
možnosti
MB

Copak pí. Černochová? Žádná reakce? No asi pro ni není fyzické plácnutí tak strašné jako slovní :-P nebo že by dvojí metr?

6 0
možnosti
MB

Přímo se nabízí věta z "Černých baronů". Kefalín pravil - "A co má jako být? Svobodník Halík se prostě vožral, poblil a p ochcal". Cosi podobného s podplukovníkem. Jako zadržený, má stále šanci si udržet čest. Zachránit pověst naší Lidově demokratické armády. Rituálně přijmout a nalehnout na nabízený Samurajský meč. ... Vážně :

Není to dobré. Společnost je ustrašená, naplněná obavami a skepsí. I nad rozumnou misí se vznáší spousta otazníků. Proč se chlastá za veřejný peníz i v oblacích? Podplukovník není součástí delegace, přesto je ústřední postavou? Pokud by zvolil rituální řešení, řada problémů by odpadla. Jen doufám, že se nevynoří v nějakém korejském nevěstinci. Jako poručík Dub! Aby osobně přezkumoval tamní zdravotní stav personálu. Aby se nedomáhal na ministerstvu zdravotnictví proplacení svých úkonů ! V naší zemi, i nemožné možné je ... :-)

4 0
možnosti
LH

Plukovník není součástí delegace.... prostě jen v letadle bylo místo?! Takto to teď funguje?😋 to být za Babiše...tak je tu x komentářů co si to ten démon dovoluje...

5 5
možnosti
JK

Přivázat s obnaženou zadnicí na václaváku u muzea, vedle pověsit takovou tu plácačku na mouchy, co má to plácadlo z kůže, a každá žena, co pude kolem si může plácnout.

A říkat mu u toho takový ty věci, jako nebuď hajsavka, však tě neubude a kde je vyčpuleno, tam je dovoleno.

3 1
možnosti