Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Tak to pláčete nad špatným hrobem, tím balvanem jsou lidé, jež neumí číst mezi řádky a dívat se na situaci, děj z více stran.

Ostatně sám ministr Hlaviček to následně vysvětlil. Vyšlo to ze složitých jednání s představiteli průmyslu a zdravotnictví a když se k tomu přidá situace která se zde mění už z hodiny na hodinu ... Snaha je zde jasná, nezavřít to co živý naši republiku a velkou část populace a to průmysl ...

To, co teď nejvíce nepotřebujeme, je podkopávat naši vládu, tak jak to dělají od počátku naše media. Už dávno zde mohl být klid a normální život.

Tak ta šedá válka našich medií proti vládě jednak zabírá a jednak nás denně stojí miliardy. Dokud toto si neuvědomíme tak budeme v háji. Ministři, vláda společně s hejtmany, NERVEM, hygienou a dalšími zainteresovanými najde řešení, tak to projde našimi medii a vyrojí se podle polarity dotčeného media, televize, polarizovaný pohled, podepřený určitou vybranou sortou odborníků, a hodí to vládě na hlavu. To je jedna věc, druhá věc je že začne tím, že ministři jsou unaveni, vyhoření a spekuluje se o jejich výměně. Třetí věc je to že si dělají srandu z vládních nařízení, na místo aby ukázaly, s čím vláda může a nemůže operovat, nemá v záloze třeba geografickou mapu, či katastrální mapu která by ukazovala aktuální stav kde je možné vést hranice omezení. Nemůže týdny sedět nad tím kde dochází k problémům třeba s nakupováním, anebo ohledně rozdělení rodin. Logické je to řešit za pochodu. Tedy jsme pod neuvěřitelnou masírkou, tedy šedou válkou našich medií, televizí, kde moderátoři nejsou novináři ale jen hezké tváře bez patřičné ... , peskují ministry, navádějí je k určitým odpovědím a chtějí jasná právní stanoviska, mně to už připadá že jsou z jiného světa, kde není naše příroda .... Když se podíváme na televizní moderátory novin, tak se nám mnohdy smějí do očí, žijí už v jiných světech ...

0 0
možnosti
Foto

Nevidím žádný principiální rozdíl mezi tím, že zavřou nějakou závodní jídelnu a zavřeným krámem živnostníka. Obojí je špatné a vláda si dovolí jen to, co jí dovolí jejich občané.

1 0
možnosti
AM

Jste naprosto mimo.

Toto opatření mělo přijít už dávno. Venku už je teplo, tak to snězte venku.

0 0
možnosti

Není, do háje, kde! Na pracovišti nesmím, v šatně to bude horší jak v jídelně, nějaké "koutky" pro odpočinek zaměstnanců (a jsou fabriky, kde jsem je při dnech otevřených dveří viděl...) se nekonají. Trávník v okolí fabriky je přísně hájený!

0 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale tentokrát s vámi souhlasím. :-) A karmuji.;-)

Nicméně, musíte pochopit, že oni to berou podle sebe. Vyzvednou si jídlo v kantýně - a odejdou si ho sníst do své kanceláře. ;-D

Pokud si ho tam nenechají rovnou přinést sličnou servírkou.

4 0
možnosti

Maruško, tentokrát mi mluvíte z duše. Děkuju!

1 0
možnosti
MV

Nepřipadáte si všichni jako v blázinci? Nařizujeme, opravujeme, nařizujeme znovu a uvidíme, co s tím dál. Klasická další ukázka toho, že vláda by měla držet jazyk za zuby a do dalších voleb se snažit víc makat, než pohnojit i tak triviální usnesení, jakým je společné stravování v nezavrenych provozech. Jak to vypadalo se sněmovní kantynou ve chvíli, kdy zakázali společné stravování...? Byla výjimka?

4 0
možnosti
JR

J82a14n 46R93á25ž

2. 3. 2021 14:48

Zpráva z 12,30h.

Vláda dnes změnila usnesení o zaměstnaneckém stravování. Nezakazuje ho, jak vyhlásila v pondělí večer po jednání, ale nařídila striktní režim sezení u stolů, řekl ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček .

Takže další důkaz chaotického jednání vlády! Ještě že má ve svém čele tak schopného manažera.

5 0
možnosti

Chvála bohu - tohle byl opravdu úlet! Díky za info, to mi uteklo.

1 0
možnosti
NM

;-D...ty jídelny ještě existují??

0 0
možnosti

Jsou stále - u nás máme výběr z pěti jídel (od 28,- Kč do 35,- Kč za minutky), o UHO (Univerzální Hnědá Omáčka...) se už mluví jenom sporadicky a závodního stravování využívá většina firmy.

Vaří nám - vlastní kuchyně - obědy i večeře.

Oběd - pro ranní směnu - si můžete obědnat do osmé ranní, večeři -pro směnu odpolední - do patnácté hodiny. Noční směna pak má možnost nakoupit si chlazená jídla v automatu za 28,- Kč.

K dispozici jsou mikrovlnné trouby, kde si je můžete ohřát.

Všechno na zaměstnaneckou kartu, tedy dopředu neplatíte nic, všechno vám zúčtují k příští výplatě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik