Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Problém je v tom, že jste silná v rektálním alpinismu opačným směrem - na východ, tedy k východním barbarům včele s válečným zločincem Putinem.

1 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Putina nyní nemáme rádi asi skoro všichni, nicméně tohle je naprostá Rakušanova ubohost. Rv

2 1
možnosti
LJ

My nejsme hákliví na urážku naší vlajky. Ve hře Vaše násilí, naše násilí" herečka na jevišti vytahuje naši vlajku z rozkroku - nikoho to nepohoršilo.

1 0
možnosti
Foto

Pekarova:"Svoji vlajku si vezmeme zpet" Mysleno od pseudovlastencu ke skutecnym vlastencum. :-)

0 0
možnosti
Foto

No... Mame prvenstvi v nejdrazsi el.energii (vzhledem k platum), skoro nejvyssi inflaci, skoro nejdrazsim bydlenim (vzhledem k platum), jednim z nejvyssich aktualnich statnich dluhu, jako jedini nemame prime smlouvy na plyn. Macronovi platime jeho PR summity a valecne idee USA dodrzujeme podstatne lepe nez sama USA (ti zbrane nedaruji,ale draze prodavaji.) Vlastni armadu nemame a zbrane jsme rozdali. V EU nedokazeme vykopat vyjimku v nicem, jako nektere jine staty...

Ale jako miniaturni narod, ktery nebere vazne nikdo, musime porad hrotit uplne nejvice. USA i Nemcum slouzime jako aktivni blbecci. Nemci nas natahli v cenach plynu a musime jim dodavat svoji el.energii. USA jsou u zadele vsichni krome USA. Ukrajinu nechaji klidne srovnat se zemi a pak se kurz zmeni a Fiala bude mit nove noty za nejaky cas.

Jsme nejlepsi i v rektalnim alpinismu a v blbosti nekterych clenu vlady.

5 3
možnosti
OD

Víte, pane Ďurane, mohli bychom diskutovat, jestli je věšení grafické mrtvoly nepřítele tím pravým způsobem, jakým oslavit svátek - vzpomínku na stát, který jsme sami ukončili, ale v kontextu toho všeho, co se tu děje, je to pouze další příklad toho, jak plaveme ve vlastní historii, přítomnosti a zcel jistě budeme dál v budoucnu.

Pokud "slavíme" výročí založení republiky tím, že necháme bandu bezmozečných dezolátů pořvávat po náměstích tu naší dobrou českou palčivou nenávist vůči všemu, co se do huby připlete, pokud je tu již taková tradice, že 28. října vylezou krysy z kanálu, pak je tato taškařice s prápory přirozená.

Musím Vás zklamat - ten černý pytel se v médiích neobjevil, zato jsou média plná zpráv o tom, jak "Češi chtějí vyhodit ukrajinské uprchlíky a skočit do zadku Putinovi".

Zahraniční novináři se nevyznají v nuancích naší hobbití politiky, takže reportují hlas, který zazněl hlasitě.

Jak jste spokojen s tím, že světová veřejnost soudí tuto zemi na základě demonstrací tu Vandasových darebáků, tu psychopatů jako včera?

12 2
možnosti
MR

Za prvé, netušil jsem, že ČR přibylo během posledních dní 5 milionů obyvatel. Za druhé, pokud nenecháme vyřvávat po náměstích ty, se kterými nesouhlasí skupina 1, nemůžeme nechat vyřvávat ani ty, se kterými souhlasí. Stejně platí pro skupiny 2 až nekonečno.

3 0
možnosti
PZ

Pro autora co je to vlajka, není to složité, i když.... : Vlajka je zpravidla různobarevný kus látky, obdélníkového, čtvercového či jinak pevně stanoveného tvaru a poměru stran, který symbolizuje organizaci (typicky zejména stát či jinou územní správní korporaci jako zemi, kraj, obec a podobně), případně slouží k signalizaci.

1 1
možnosti
MS

Osobně je to pro mě dilema. Máte pravdu a Rakušan by jménem ministerstva neměl pak trestat občany za nenávistné projevy. Vlastně tím zbytečně vytvořil precedens.

Na druhou stranu tohle byl běžný jev za druhé světové války. Takže nevím, co si o tom myslet. Vzkaz demonstrantům, kteří si oblíkli tričko s Putinem?

Osobně měl nechat pouze vlajky bez toho Putina uprostřed, ale je to jen můj názor.

1 0
možnosti
Foto

Na některé výroky už platí příslušný paragraf. A trestá je pak soud. TGM řekl, že "demokracii ... je třeba chránit i železem..."

Bohužel doba je taková, že polická korektnost musí jít stranou.

0 0
možnosti
Foto

Váš plat činí 25 tisíc měsíčně? V tom případě Váš blog chápu. ;-DRv

2 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JB

J92i15r86i 87B34o19r

29. 10. 2022 10:48

Pytel na mrtvoly je podle vás prapor?

4 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 24,75
  • Průměrná čtenost 1467x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik