Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše přání bude těžko vyslyšeno, dokud bude ODS krmena a ovládána bafuňáři, kteří jí ovládají doteď. Myslíte, že dopustí spojení s neřízenou střelou Babišem, aby jim viděl pod prsty? Co když ho napadne privatizovat, nebo zarazit výnosný byznys ČEZ-u? On je tam slabý předseda jen tak náhodou? Je náhoda, že neměl výrazného protikandidáta ve volbách ODS? Místo slibovaných odborníků na řízení státu jsou tam neumětelové ministři jen tak náhodou? Mým názorem je, že v této turbulentní době by řízení státu prospěl spíše většinový volební systém. Tam je strach z konkurence přirozený. Tam není na první pohled tolik místa na kuloární dohody a koalice.

0 3
možnosti

Vite pane Dando, vas nazor vetsinoveho,volebniho systemu v CR NEMUZE projit. Nekolik velmi zavaznych duvodu odrazuje cesky (take moravsky a slezsky) narod od tohoto systemu..

!. Cesky obcan nerad je veden v prisne organizovane skupine.

2. Nesnasi volbu jedince. Ve svem obvodu by musel znat vsechny, aby si mohl vybrat. Musi si vybrat aby mohl volit. Ta zatez na ten mozek je tim velika.

3. Jak si to muzete navrhnou, kdyz okolni staty to take neznaji. Vy proste musite mut neco jineho

4. Co kdyz se ten premier bude chtit stat diktatorem, jak ho zabrzdime????.

5. Premier z jedne strany a s jednim programem? To zase chcete po me znat vsechny programy stran?? A zase vybirat?? Uzasne,

Tolik nutnosti pred volbou. A jeste musim vhodit DVA listky do urny. Jeden ze jmenem budouciho poslance Snemovny a ten druhy, jmeno jedince, koho chcete mit za premiera. Mozna se vam libil jeho program, ale nesazim na to.

Jak se divate na to vy, pane Dando??? Da se to prekonat????

0 0
možnosti
Foto

Ve vládu ANO a ODS doufám už sedm let. Včera bylo pozdě...

0 1
možnosti

Není pravda, že Listina základních práv a svobod připouští právo stávky bez jakýchkoliv pravidel:

(4) Právo na stávku je zaručeno za podmínek stanovených zákonem; toto právo nepřísluší soudcům, prokurátorům, příslušníkům ozbrojených sil a příslušníkům bezpečnostních sborů.

Z výše uvedeného je patrné, že zákon v tomto případě stojí nad Listinou ZPS.

0 0
možnosti

Ano, to spojení by dávalo smysl, mělo by pohodlnou většinu, existovala by nějaká kontinuita v přijímaných zákonech a cílech. Nějaké svoje škraloupy má každá strana. Nicméně ODS, v čele s Fialou, toto spojení vytrvale odmítá. A nakonec, toto spojení by nebylo funkční, pokud by mělo existovat s aktuálními předsedy.

A úplně nakonec, co by bylo s lídry zbytku pětikoalice ?

Ale to je takovým, jako jste vy, asi úplně jedno.

0 0
možnosti

Teda Vy máte starosti o ty chudáčky zbylé z pětikoalice.

1 0
možnosti
Foto

J88i72r89i 69C89i51z

28. 11. 2023 1:28

Tou posledni vetou jste cely blog znehodnotil. ODS je prolezla korupci a zrejme rizena lidmi typu Kretinskeho, Bakaly ap. ODS nikdy v cele jeji historii nezalezelo na obycejnych lidech, nybrz pouze vytvorit stat oligarchickych rozmeru typu bolsevickeho Ruska. Ostatne zakladatel z Prognostickeho ustavu UV KSC (zal. na pokyn J.Andropova v r.1984 a rizeny KGB a StB) mel jasne instrukce ve sve praci pred r.89, jak toho docilit. Pokud se ANO spoji s ODS ztrati podporu vetsiny svych volicu. Politicky system vytvarenim nejakych spolku partaji pred volbami umozneny komunistou Rychetskym zcela znicil demokraticke principy, protoze pak volite misto jedne partaje se svym programem jen poskladanou Narodni frontu vzor socialismus. Ted vidime dusledky. I kdyby se stavkovalo kazdy den, tak v parlamentu ma NF stale vetsinu 108 poslancu a jedinou sanci je, aby nektera opozicni partaj ziskala v pristich volbach kolem 50% volicu. Mame co jsme chteli stejne jako v r.46, kdy volilo KSC 45% volicu a ta byla zcela legitimne u moci dalsich skoro 50 let. Historie se opakuje.

5 7
možnosti
Foto

Znehodnotit se dá pouze něco hodnotného, Cizi

6 5
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik