Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak místo zkrácených úvazků a možnosti více času na děti pro maminky zavedeme dvanáctihodinové šichty a školky non stop...to může vyplodit jen komunista či svobodný bezdětný chlap, který o skutečném životě nic neví....to má být spasení?

0 1
možnosti
MZ

Taky si myslím že na tom návrhu není nic zas tak příšerného. Sebevětší plat nedostane do nepřetržitého provozu sestru, která má problém s hlídáním dítěte. Ono i při práci na ranní směny je to s tou školkou tak tak. Ráno musí být v sedm už na pracovišti, převlečená, připravená, takže nejpozději ve třičtvrtě na sedm v šatně. Pokud nemá práci, školku a bydliště v jednom místě, má co dělat aby to ráno stihla, když školka otevírá v šest hodin .Odpoledne skončí o půl čtvrté, a opět, převléknout se, dorazir do školky, která zavírá ve čtyři, nebo o půl páté.

1 0
možnosti
PC

...neboli odložit dítě jako kufr do úschovnyRv

Tohle je naprostá dekadence nejen mezilidských vztahů a potřeb, ale celé společnosti. Schvalovat něco tak úděsného a nelidského může jen naprostý cynik, co v dítěti vidí pouze věc, a ne lidskou bytost.

0 1
možnosti
MB

Stát je v rozvratu, kasa prázdná a reformy nevidno. Konečné zázračný lék, jak se z toho dostat! Šlachta je človíček, který toho moc nevyšetřil. Borec je to dobrý. Šetřil trafiky, ano - tak si tedy sám do jedné vlezl. Řešení existuje - Aby šel na vyšetření ... Na to Přísahám ! ... :-)

0 2
možnosti
PK

Tak já jako paměťník týdenních jeslí mám k tomu odpor, ale když čtu jak se to rozmáhá u našich vzorů, konkrétně USA a Francie ... Protože prý každý nemá na noční chůvy. A z ankety od cca 1400 účastníků - přes 50% je pro ... Takže Šlachta nic nevymyslel, jen se dívá po světě a navrhuje ... Liberálové by řekli - nechme to ověřit trhem.

1 0
možnosti
PK

No jako kdysi směnový inženýr na el. bych to pro malé děti i klidně zkusil....

1 0
možnosti
OD

Tak to jo, to je myšlenka hodná policajta, který nikdy nic nevyšetřil...

Místo toho, aby stát zaplatil zdravotnický personál tak, aby sestry neodcházely do zemí, kde se tak děje, otevřeme oborové sirotčince, zúžíme rodičovství na prosté rozmnožování a "pomůžeme" zdravotníkům tím, že jim odstraníme ze života vše, co překáží v tom, aby pracovali pokud možno pořád.

Tohle už není marast AgroFerdí normalizace, tohle je nápad, který patří rovnou do padesátých let minulého století.

Pane Ďuran, místo spekulací o druhých se hluboce zamyslete nad vlastním ubožáctvím.

3 3
možnosti
Foto

Tak to rozmnožování by zastaly Babišovy oplodňovací kliniky ;-)

0 1
možnosti
JK

Šlachtovo "ANO Béčko" vykopne jakkoliv bombastický návrh, o kterém někdo napíše aspoň jeden blog. Dost brzo začali prchalovci vařit sekyrkovou polívku, jen mediální voda, obsah absolutně žádný.

1 3
možnosti