Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se Slovenskem ani válčit nemůžeme. Nejméně čtvrtina obyvatel má původ na Slovensku. Ti by byli pátou kolonou české armády.

0 0
možnosti
Foto

Nějak nechápu tu nostalgii, co se Slovenska týká.

3 3
možnosti
Foto

Zajímala by mě intelligence autora, když dodnes nedokázal pochopit, že když je země ve válce, tak na frontu NECHODÍ úplně všichni muži.

4 4
možnosti
Foto

Králová mě mínusuje, až se z ní kouří. Není to náhodou stalking

0 1
možnosti
MB

Pokud R. Fico kladl kytici na hrob G. Husáka? Ještě k chopení. Bývale mladý komunista adoruje svého učitele. Bratislava má dodnes ostudu - Samostatnost 1939 - "Slovenský štát".Podporovali A. Hitlera a, rozbili republiku.Proč chtějí nyní podporovat fašismus v Kremlu? Vážně, to mi hlava nebere

.

10 1
možnosti
Foto

No, a právě proto, abychom jim do toho nekecali, tak jsme odstoupili od vzájemných konzultací . Tak je všechno v nejlepším pořádku, ne

8 2
možnosti
JZ

Lidé jako pan Ďuran nechápou, že třetí světové válce nezbráníme tím, že budeme ustupovat násilníkovi a agresorovi. Tím ji naopak více přiblížíme. A také podle takových příspěvků soudím, že všeobecné volební právo patří k největším omylům lidstva.

9 5
možnosti

Ale Jene, já jsem se jediným slovem nezmínil o tom, že bychom měli ustupovat násilníkovi a agresorovi. Mně se ruské angažmá na Ukrajině líbí stejně tak málo, jako Vám.

Já jen dlouhodobě tvrdím, že jakkoli masivní pomoc Ukrajině s jejím vyzbrojením, dodávkou munice atp. tenhle konflikt nevyřeší, Rus se nestáhne, dokud se Ukrajině nepomůže personálně. Kromě munice jí prostě chybějí vojáci.

0 0
možnosti
Foto

Prostě nemáte rád Ukrajince a naši současnou vládu. To ostatní je jen omáčka kolem.

9 2
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, kolikrát byl autor na Slovensku.

3 1
možnosti
PJ

souhlasím s vámi, že situace s Ukrajinou smrdí 3.světovou válkou , ale jsem přesvědčen, že pokud Ukrajina padne, budeme jí ještě blíže.

11 2
možnosti
JZ

Setkávání české a slovenské vlády nejsou vážně to, co nutně potřebujeme. Prakticky význam nemají a bez nich se obejdeme. Nikdo válčit se Slovenskem nechce, to je demagogie.

Co se týče premiérovy africké cesty, tak ji Hospodářská komora hodnotí jako úspěšnou. A to je pro mně rozhodující. Názory nevzdělanců neberu vážně.

7 3
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 25,39
  • Průměrná čtenost 1468x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik