Diskuse

Rodinné dilema

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Takže pokud v době levnějšího života dělal premiéra nějaký hochštapler, budeme ho teď za zásluhy volit za prezidenta. To je tedy logika. To je jak názor babišek "nikdo pro nás tolik neudělal".

1 0
možnosti
Foto

Vaše žena je jen názornou ukázkou, že vylhané strašení válkou, toto etické a morální dno skutečně v kampani funguje. Pak už je jen otázka na kolik lidí....

3 0
možnosti
IL

I12v60a19n 95L85a74c45k50o

19. 1. 2023 10:48

"...že jsem Babiše odmítl volit z toho „banálního“ důvodu, že ho do volby na post hlavy státu nominovalo pár poslanců naší sněmovny, nikoli padesátka tisícovek běžných občanů. Tvrdohlavej jsem jako mezek, u mě přes tohle nejede vlak."

To jediné vám na A.Babišovi vadí? Šílené.

1 0
možnosti
TB

Ať si každý volí, koho chce. Co mi na tom vadí nejvíc je ta rozdělená společnost hnaná až k nenávisti. Celý facebook je např. teď zaplavený výzvama typu, kdo nevolí to mýho kandidáta (je jedno, jestli toho nebo toho druhýho) je tydýt a lůza a spodina a já s ním už v životě nepromluvím....kam jsme to dopracovali, že spousta lidí není schopna tolerovat jiný názor.....

2 0
možnosti
JK

Nechápu, jak někdo může spojovat funkci presidenta s ekonomickými podmínkami lidí. On na to má zanedbatelný vliv. No a zadruhé jsou dnes úplně jiné podmínky, než před dvěma lety a netroufám si ani odhadovat, kam by to dovedl tandem Babiš-Schillerová.

2 0
možnosti
TV

a Vasi pani nevadi, ze ten lhar krive prisahal na zdravi svych deti?

2 0
možnosti
JB

mě pobavila má 95ti letá babička. že bude volit babiše nebo "tu ženskou", protože chlapy s fousama nemá ráda. když jí donesli urnu, něco tam hodila, ale prý už neví co

2 0
možnosti
VF

Karma. Hlavně se kvůli politice nerozhádat.

Pozdravujte manželku.

My u nás oba volíme Pavla.

1 0
možnosti
OS

Jenze kdyz se zachveje ekonomika,zadna vlada stim nic neudela,to ze za AB bylo lepe,bylo dano ekonomikou,ne tim ze byl premierem.

3 0
možnosti
MZ

Michate spoustu veci dohromady. Volby, vladnuti, energie. To ze se ma ted Vase manzelka hure, je dusledek populistickeho vladnuti obou poslednich vlad, zejmena ale Babisovo. Jak muze nekdo volit tak hloupeho cloveka, ktery naivne vleze do skoly a nezna v dnesni dobe rozdil mezi hvezdou, planetou a mesicem, tak to stale nechapu. Ke vsemu je usvedceny nekolikanasobny lhar. Vic pokriveny charakter se tezko hleda a ten clovek by nam mel delat prezidenta?

8 2
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 25,94
  • Průměrná čtenost 1462x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik