Diskuse

Pusťte ho!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J28a56n 64R53á50ž

7. 7. 2022 19:39

Souhlas! Je to stejné jako s Rathem. Nač je držet ve vězení. Lepší je takovým "zločincům" dát na nohu elektronický náramek a kontrolovat, jestli jsou od 18,00hod do 7,00 doma a samozřejmě zákaz opuštění republiky.

PS. Je zajímavé, že elektronická kontrola vězňů podmínečně propuštěných nebo odsouzených za nedbalostní tr.čin všude ve světě funguje bez problému, jen u nás se z toho stal světoborný problém. To o neschopnosti naši státní správy hodně vypovídá.

0 0
možnosti
Foto

Spis by meli vezni pobyt a stravu platit ze sveho majetku a kdo na to nema, tak nucene prace. At jim tam treba soupnou vyrobni linku nebo neco jineho. Je krize, proc bychom za ne meli platit energie a drahe potraviny... Vim, utopie...

6 0
možnosti

Moc děkuju za příspěvek, nicméně nucené práce jsou asi jen velkou utopií. I kdyby něco podobného u nás fungovalo, lidé jako Janoušek by se podobných aktivit jen těžko účastnil.

1 0
možnosti
Foto

Proč pustit.

Já bych mu ještě přidal za ty podvody.

2 0
možnosti

Pane Matuško, žádné podvody přeci nejsou... víte, mne před časem oislnil seriál České televize NEVIDITELNÍ. Jestli jste ho neviděl, podívejte se aspoň na první díl. Stojí to za to!

1 0
možnosti
JH

Pusťte je všechny a nejen ty zbohatlíky, jako kdysi svatý Havel...

3 1
možnosti

Děkuju za příspěvěk, vy to ale vidíte příliš černě. Vaše ironická připomínka se ve zdejší diskusi s pochopením patrně nesetká. Z tohoto titulu je ničemná.

0 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že by ho měli pustit. Když může běhat po svobodě Babiš, proč by nemohl Janoušek.

1 3
možnosti

Milá paní,

Babiše tak nějak zatím nestihli odsoudit. Asi - pokud chlastá - se nechá vozit, tedy jeho střízlivý řidič žádné Vietnamky neporáží.

Za to, co vy mu vyčítáte, sedět možná nepůjde. Ale ať jde, já s tím problém nemám - jen bych chtěl, aby spolu s ním šly do té basy i desítky dalších, kteří se zachovali podobně nebo úplně stejně.

Jinak mockrát děkuju za vaši trvalou přízeň, jíž mi v diskusích na tomto blogu věnujete. Na chviličku jste se odmlčela, měl jsem o vás strach.

Takže jsem rád, že jste v pořádku a ve formě.

Žádná ironie, myslím to upřímně. Nejsem Trčálek (Karle, to není nic ani proti vám!), satiry, ironie schopen prostě nejsem.

Přeju krásný den. A jsem rád, že se mnou tentokrát souhlasíte, i když se na to díváme každý jinak.

9 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik