Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dva tragédi - Jandová a Dvořák pod sebou, jejich příspěvky jsou vždy neomylně naprosto mimo. Ale bez nich by zde bylo tak nějak smutno. Před nástupem do zaměstnání podepisujete také smlouvu o mlčenlivosti, takže se nedozvíme, o jakou firmu jde, ale rozhodně, když něco vypadá jako levárna, tak to levárna je.

3 0
možnosti
Foto

"Jenomže 1. listopadu nastoupilo do práce 7 nových zaměstnanců. Všechno Ukrajinci... všechno muži, kteří jsou tak nějak málo ochotní bojovat za svou vlast.

Zdroj: https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809072";

Vážně jste tak hloupý, že si myslíte, že když je národ ve válce, tak na frontu odejdou úplně všichni muži Opravdu si to myslíteJeště byste mohl napsat, že všichni jezdí do práce bavoráky a mercedesy.

Napsal jste neskutečnou hloupost, ale od vás nic divného.

1 5
možnosti

Marie, Vy jste úžasná! Píšu další blog, nezapomenu se v něm zmínit i o Vás.

2 0
možnosti
Foto

Jestli byl onen kolega stejno eso jako pan autor, tak se není čemu divit.

4 3
možnosti

Pavle, Vy se mi taky líbíte. Z Vašeho pera (resp. z Vaší klávesnice) je to jedna perla za druhou.

2 0
možnosti

Nevím, proč z toho hned podezříváte vládu. Nejspíš to bude tak, že Ukrajinci pracují za mnohem nižší mzdu, a to se vyplatí.

3 1
možnosti
Foto

Za mnohem nižší mzdu, často na černo... A to se vyplatí... Jak komu ovšem.

5 3
možnosti
JV

Logiku rošáda nemá, to máte určitě pravdu. Takže z toho nějaké výhody pro někoho budou. Že by důvodem byla až tolik fanatická ideologie se mi věřit nechce.

0 0
možnosti
KJ

Citace: "Na odpolední nastoupil ve 14 hodin, o třicet minut později byl bez práce".

Dle zákoníku práce je toto možné jen v přesně definovaných případech. Takže buď jde o městskou legendu, nebo se pánové dohodli ("dohodli"), nebo to bylo jinak ...

1 0
možnosti

Dohodli se... já jsem jeho výpověď četl, byl to paragraf 49. On to podepsal, což je pro mne neuvěřitelné, protože já bych to neudělal.

1 0
možnosti
HH

Kamarád kamaráda slyšel, že...

Těmhle urban legendám někdo skutečně věří? V ČR je nezaměstnanost prakticky nula a lidi si stěžují, že jim Ukrajinci berou práci...to nevymyslíš...

Kdo chce, ten pracuje...

14 0
možnosti
Foto

Ukrajinci zejména berou lidem tu práci, kterou našinci nechtějí dělat.

3 0
možnosti
Foto

J36a11n 85Š36i94k

15. 11. 2023 8:06

Tohohle je plný Facebook. Ovšem vždy z doslechu. Jinak ne každý může bojovat se samopalem v Rasputici. Třeba proto, že má špatné nohy, je těžký kardiak nebo cukrovkář nebo má silné astma. Docela by mě zajímalo, kdyby byl konflikt u nás, kolik velmi obézních lidí, kardiaků, cukrovkářů a dalších by nastoupilo u nás. Podle statistik je půlka mužské populace díky těmto nemocem neschopná vůbec vylézt do schodů bez výtahu nebo ujít kilometr bez auta. Kritizovat jiné, aniž byste cokoliv věděl o nich nebo jejich osudech, je takové trochu, hm...Hloupoučké? Hezký den

13 0
možnosti
Foto

Hloupoučké? Ubohoučké!

3 2
možnosti
Foto

A není to možná jen proto, že firma těm Ukrajincům platí o dost míň než Čechům a tak se jí to prostě vyplatí? Tomu se říká trh práce.

1 0
možnosti
JV

Takhle jednoduché to zase není. Pro výpověď musí existovat kvalifikovaný důvod a tím nižší mzda určitě není. Rovněž organizační změny jsou častým zástupným důvodem, ovšem i zde je třeba dávat velký pozor, aby noví nástupci neprováděli tu samou činnost. Je to soudně napadnutelné.

2 0
možnosti
RK

Spíš se zeptejte vaší skvělé firmy . Nebude to snazší, než vymýšlet a fabulovat o neexistujících zákonech?

PS: u nás zase frčí Bělorusové. Lidi si to dost pletou .

6 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik