Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I65v94a88n 55M63i98n36á78ř

6. 1. 2021 18:44

Kdyby byl TV program sebeblbější, tak jej přece nemohu vinit z toho, že jsem se na Silvestra musel nudit. Svůj život i zábavu si přece každý může - zaplať pánbůh řídit sám.

0 0
možnosti
PS

Asi bychom se měli vrátit ke kořenům, podívat se, jak se bavili naši předkové. Protože platí: "Skutečná radost ze života spočívá v tom, že se necháš strávit záměrem, který

sám považuješ za velký. Pak jsi přírodní silou a ne uzlíčkem bolístek a nemocí, který si stěžuje, že svět se nesnaží učinit Tě šťastným." >George Bernard Shaw.

0 0
možnosti
JK

Chce to satelit. Na Monde (Francie) byl perfektní silvestr i bez znalosti francoužštiny. La grande soiree z krásného prostředí Vesailles vč. nádherného ohňostroje https://www.youtube.com/watch?v=XiwHnsEJyog

0 0
možnosti
KJ

Očekávat od televize na Silvestra cokoli snesitelného je optimismus toho nejodolnějšího zrna. Estrády, šarády a podobná pakáž nikdy nepřinesla nic dobrého, kdysi jsem ocenila skeče Menšíka, Bohdalové a dalších, byly vážně vtipné, ale různé dobové variace orchestru Karla Vlacha představovaly daň vpravdě vysokou. Nejlépe deskové hry, karty či Netflix.

0 0
možnosti
BG

Teda s Vámi musí být ale nuda. My jsme hráli deskové hry a nějaká televize nám byla ukradená. Proč jste si nenašel jinou zábavu?

2 0
možnosti
Foto

Slovo nuda prakticky neznám. Nikdy v životě jsem se nenudil...

1 0
možnosti
OS

Nemám rád "povinné" veselí. Na Silvestra již pravidelně jdu spát před půlnocí. Silvestra jsem pěkně zaspal a ráno se probudil před šestou čilý a usměvavý. Je mnoho jiných večerů, kdy se mohu bez zábran velice hezky a spontánně bavit.

5 0
možnosti
Foto

Mám to úplně stejně jako vy R^

0 0
možnosti
BM

Je mi vás líto. Opravdu. Nemít na Silvestra televizní zábavu, to je opravdu smutné.

1 0
možnosti
IL

I87v46o 15L49y92č61k25a

2. 1. 2021 21:16

My jsme strávili večer koukáním na domácí video a vzpomínáním na dobu, kdy holky měly pět až 10 let. Tak parádního Silvestra jsem už dlouho nezažil.

1 0
možnosti
VR

Pokud máte potřebu na Silvestra konzumovat kulturu, pak doporučuji vypnout televizi a zapnout radio. Rozhlasové silvestry jsou už řadu let mnohem lepší než ty televizní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 411
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 1464x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik