Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pokud jsou politické strany už jen mafie a politici zločinci, bylo by hezké, kdyby při volbách zveřejnili, kolik berou - bokem - a kolik má kdo kde ulito. Vybrali bychom si ty nejlevnější. No to byl vtip, samozřejmě se to nedovíme, policie a špionáž je dosazena tak, aby mlčeli-proč by se tedy báli?

0 0
možnosti
LJ

Bohužel, žádná strana se nedokáže s takovýmito parazity vypořádat. A pak přijdou nějací komunisté a lidé jim uvvěří, že oni udělají pořádek a dají jim hlasy...

4 0
možnosti
OD

No, troufám si tvrdit, že za Béma šlo o plíživou privatizaci klíčových segmentů systému a ovládnutí celého podniku jeho kapitalizací, zde jde o "běžné denní přikrádání", jakého jsme svědky tu a tam na každé větší radnici.

Politicky tu jde o to, že ti dva, co Hubučka "práskli" - Čižinský a Scheinherr - seděli u stolu, když to organizoval a zvedli pro to oba ruku.

Prahou jdou už déle zvěsti, že Čiž a Schein mydlí schody Pirátům a hlavně Hřibovi, který je arogantně odstavil po volbách minule.

Je to podobně smrdící jako stíhání Bobrmana Svobody za to, že zarazil zlodějinu, která živila kluky kolem Béma.

Nepochybuji o tom, že tenhle filuta z Lysolají (vygooglujte si , co je to za řiť) má za nehty, ale ti, kdo ukazují prstíkem v tom jedou také.

Předvolební kampaň, přehlídka lidské nízkosti Jde o 108 mld. korun - to stojí za to.

3 0
možnosti
MK

To je ta slíbená změna.

5 0
možnosti
FD

Ano,za Babiše se vše tutlalo!

1 5
možnosti
PK

Zcela obecně platí, že pokud jsou v řídících orgánech společnosti, kterou vlastní resp. spoluvlastní město poslanci, politici, tak přínosnost je pro tuto spol. minimální spíše tomu je naopak, nejde o odborníky a že by hájili zájmy vlastníka????

2 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik