Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem pro, ať volby vyhraje a vypije si ten pohár hořkosti až do dna. Teď už totiž může následovat jen sestup a proč by to měl odnést někdo jiný? Tak jen vesele do toho a uvidíme, jak se s tím popasuje.

0 0
možnosti
OU
Foto

No vidíte a přesto je úspěšný.

Asi jsou jeho klady a zápory jinde, než vydíte Vy. ;-D

Krom toho byste měl spíše zareagovat na to, co udělal ve vládě a ne tady předkládat rešerši bulvárních drbů a rádoby "kauz", které snad ani nejdou doložit.

Jinak je to pomluva a řeči "to přeci ví každý" si nechte pro manželku. ;-)

Tady platí jedině důkazy.

0 0
možnosti
Foto

Respektuji Vaší pevnou víru v Andreje Babiše, že je tím nejlepším premiérem, ačkoliv nezávislí odborníci a fakta hovoří jinak.

Jestliže NKÚ konstatuje, že přes 147 mld. Kč z celkového deficitu roku 2020 nesouviselo s covidem, je to AntiBabiš. Pokud OLAF konstatuje, že premiér ČR je ve střetu zájmu, tak je to opět AntiBabiš a mohou za to vlastizrádci v EP. Pokud premiér lže v kauze Čapího hnízda, je to zase jen program AntiBabiš. Pokud premiér v době koronakrize lže národu, že roušek je dost a on je osobně rozveze, pak za to může jen a pouze nepřejícná opozice. Když ho usvědčuje ze lží jeho vlastní syn, pak je syn zmanipulovaný a nesvéprávný (psychicky nemocný). Za 30 tisíc mrtvých nemůže vláda (ta je Best in Covid), ale opozice, která sice nemohla o ničem rozhodovat, ale nechtěla vládě odsouhlasit neustálé prodlužování nouzového stavu.

Za poslední dva roky se zvýšil státní dluh na obyvatele ze 160 tisíc na 218 tisíc, rozpočtové deficity loni i letos se pohybují kolem 350 mld. Kč a podobný schodek předpokládá premiér Babiš i pro příští rok, tj. cca bilion korun za 3 roky. Správa státního dluhu představuje každoroční výdaj cca 80 mld. Přesto je fiskální politika údajně ve skvělé kondici. Za rostoucí ceny rozhodně nemůže vláda vydáváním peněz, které nejsou kryty vytvořenou hodnotou, ale ČNB, která si dovolila "svévolně" zvýšit úrokové sazby. Atd. Prostě všichni "závistivci" se spojili a snaží se zlikvidovat naše blahorodí, úspěšného podnikatele, obětavého vůdce, patriota a lidumila Andreje Babiše.

Pokud Andrej Babiš vyhraje volby, určitě se nebudu vztekat. Budu jen velmi smutný, protože miluji své děti a nepřeji jim problémy, se kterými se nevyhnutelně budou potýkat v budoucnu. Jen blázen totiž věří, že se dá trvale žít na dluh, zvyšovat náklady na veřejnou správu, přijímat každoročně tisíce nových státních zaměstnanců.......

1 0
možnosti
JF

Proč vyhraje Babiš volby - ani já, jeho neolič, to nepochbňuji? Proč - proto!

Takže jak šel čas:

1. Čapí hnízdo, co to je? Nevím, neznám!

2. Přísahám na zdraví svých dětí, že mi nepatří!

3. Patří nějakým právníkům!

4. Patří mým (duševně nemocným, vy novinářské hyeny) dětem!

5. Patří mým dětem a bratrovi mé ženy!

6. Čapí hnízdo je nejlepší projekt, který mne kdy napadl!

https://www.youtube.com/watch?v=HcuUE4EWt8g ;-)

1 0
možnosti
MV

Učitelé a další dostali přidáno na dluh. Jsou vzdělání,jak píšete,tak jim dojde, že brzy na jejích platy tímto stylem nebude. Můžete mi zase napsat, že mě máte rád, ale že z Vás dělám.... Děláte ho ze sebe sám a mám pocit, že si v tom v poslední době přímo lebedite. Za mě si přeju,aby Babiš volby nevyhrál - nic dobrého pro tuhle zemí pohledem že 4.10.21 opravdu neudělal. Spíš uškodil.

4 3
možnosti
JD

Učitelé a další dostali přidáno na dluh. Kdo pro to asi hlasoval?

0 0
možnosti
Foto

,,Proč Babiš vyhraje další volby" Teda Chroustal, todle nám vopravdu, ale vopravdu nedělejte;-(;-)

1 0
možnosti
OD

Chroustal bilancuje ve vlastním světě....

3 0
možnosti
MB

Volně navazuji na příspěvek, kdesi dole, dojem z besedy. Když už i má žena řekla, že pan Babiš asi není normální? Když vedle stojí pan Fiala a rovněž argumentuje.Je tam nějaký rozdíl! Ty barevné papírky, grafy, přestávají už fungovat. Ten pytel účelových volovin ... !

Nasypali jsme - O x miliard více. Nasypal by každý, když vládne v době konjuktury. Opak by byl smutný! Snížili jsme Státní dluh! Moderátorka řekla sama - O poměr k HDP. (Bylo povšimnuto)? Jeho objem, je stále stejný. Při růstu HDP? Pokud je stejný, kam ty prachy šly? Babiš se dopouští stále stejné chyby. Chválí vlády předcházející, i Kalouska - Stále jsme málo zadluženou zemí! Otázka - Proč tedy nic nerezervoval a naopak Kalouskovy zásoby, 2x vybrakoval? Mohu pokračovat dále. Jsme blíže Hnízdu, přes zámky ve Francii ... !

Nechť volí - kdo chce, koho chce. Nabízím bonmot. "Pravda, umřeme všichni. Je pouze na nás samotných. Jak se životem a volbu, ještě znemožníme" ... :-)

7 1
možnosti
OD

Okno do duše domorodé. Pohled poněkud skličující.

2 0
možnosti
Foto

Protože je u nás příliš mnoho voličů s inteligencí pana autora. Rv

6 4
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 1469x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik