Diskuse

Příliš brzy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Naprostý souhlas. Nikdo neví, ale podle zkušeností se můžeme domnívat. A průzkum bojem je v této situaci mimořádně ztrátová akce. Moc mne mrzí, že se opozice - ta která měla v krizi zachovat klidnou hlavu a presentovat se jako budoucí vládnoucí moc - vrhla bezhlavě na špinavé politikaření. Věřím, že jí to voliči spočítají.

0 0
možnosti
Foto

"A vy to víte? Já teda ani náhodou. Možná i ta nesmyslná, chaotická opatření naší vlády přispěla k tomu, že máme v České republice doteď s covidem „jen“ necelých dvacet tisíc mrtvých a nikoli pětinásobek."

Víte o tom, že toto číslo nás řadí na špici těch nejhorších???

To není dobrá vizitka naší vlády.

2 1
možnosti

Ta otázka zněla tak, jestli nemohlo být ještě výrazně hůř. Já si nemyslím, že je to o vládě. Třeba blbě, ale dělá to jediné (a žádná jiná vláda kohokoli by to jinak nedělala), co se zatím dělat dá - tedy snaží se omezit sociální kontakt.

A já už jsem to psal: rozvolněme to. Nechme si každého dělat, co uzná za vhodné, co chce. Tuhle jsem si přečetl blábol někoho z asociace fitness, jak právě oni utužují imunitu národa. Velký otazník! Do fitka nevleze ani jedno promile lidí v téhle zemi, jejich byznysu je mi upřímně líto, nicméně je to podnikání, do kterého s rizikem, že se nevydaří, šli. Tohle je volba každého z nás.

1 0
možnosti