Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Primitivové prostě chválí toho, kdo jim něco populisticky dá nebo alespoň slíbí. Pomáhat uprchlíkům z postižených zemí se zde také nenosí. O nějakých hodnotách, zásadách a vizích do budoucna zde také nemůže být řeč.

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PT

Důchodová "reforma" alá Pekarová je jasná, oni i Rakušáci kdysi začínali s první desítkou mohamedánských "sirotků", a dnes jich tam mají "rozptýlených" 700 tisíc, tedy 8%, jen v samotné Vídni 260 tisíc, což je 14 % a Rakušáci z Vídně se vyjadřují podobně jako my za Husáka "navenek musíme všichni dělat, že je všechno báječné, doma nadáváme", i by tohle člověk Pražákům alá Pekarová přál, to už by si např. do parku jít posedět nemohli, protože tam by všude bylo obsazeno novými Pražáky, kteří do práce nechodí a namísto toho se rozvalují po parcích, dětských hřištích...... . :-)

Takže s důchody to bude jednoduché, až se na tohle "rozptýlené" množství dostaneme, tak si s důchody pro domorodce nemusíme už dělat starosti, na tohle zbytečně už žádné peníze nezbydou. Rv

4 0
možnosti
RG

Mocichtivá Pekárová musí zůstat do voleb v čele TOPky, denně v ČT a Andrej to má v říjnu jisté...

1 0
možnosti
JSS

Řídit společnost je složitější. Ale zásady jsou jednoduchý. Rodina nade vše a výchova dětí spořádaně a pokud možo jen šťastně. Dospěláci mají mít možnost k uplatnění - ovšem každý za sebe a bez povyšování těch nahoře. Stáří je už bezmocné, proto musí být pod ochranou a 60 let je hranice pro většinu ukončit pravidelnou práci. To musí společnost respektovat a zdroje vytvořit - uzmout těm, co ubírají o miliony a utíká přes hranici......

0 0
možnosti
ZD

Jak vidno, jejich čtyřletý marný boj proti Babišovi nebyl začátkem přesvědčování, že jsou schopni řídit stát. Ten marný slepý boj byl vrcholem jejich intelektuálních schopností. A nyní, když se konečně témata rozhovorů začínají točit okolo skutečných a reálných problémů je vidět, že na víc než co předváděli nemají. Babiš nemusí hnout prstem a oni jedou jeho kampaň. Naštěstí se odkopávají ještě před volbami.

13 1
možnosti
JJ

J83a98n 60J93i88r60k10a

12. 8. 2021 18:28

"Byl tady šílený pokus zatím posledních pravicových vlád, které stvořily jakési tři pilíře důchodového systému, z nichž ten prostřední byl nejhroznější a byl vládou ČSSD a ANO zrušen. Bez náhrady..."

To byste tehdejší vládní koalici přisuzoval víc zásluh, než by bylo na místě. Ten třípilířový systém byl akorát okopčen (na příklad ze Švýcarska.

Vězte, že ten "šílený" systém s tím "nejhroznějším" pilířem tam funguje nejen dobře, ale dokonce i povinně. Komunisti jedni helvítský...

6 2
možnosti
ER

Ano,opravdu funguje.Do Svycarska jsem prisel v zari 1968 a jiz tehdy se slo do penze v 65 letech.V roce 1970 jsem byl na skoleni v nemeckem Memmingenu a tam se me vysmali,ze pracujeme 8 a pul hodin denne a az v 65 chodime do penze.Ted to chapou i nemci.

1 0
možnosti
TP

Pořád slyším, že nebude na důchody. Neslyšel jsem, že nebude na různé dávky pro lidi přes důchodovým věkem, kteří nepracují, nesnižuje se stav úřednictva, chystají se dotace na elektromobilitu, no prostě se stát vůbec nesnaží šetřit na zbytných věcech. Proč dotace např. na kulturu? Když není na obojí, tak si vyberu důchod před kulturou a lidé z kultury ať jdou dělat něco jiného, když se bez dotací neuživí. Vždyť jsem na důchod platil desítky let...

21 1
možnosti
TP

přes důchodovým = před důchodovým

0 0
možnosti
AJ

A91d19a54m 71J37a63k43e54š

12. 8. 2021 13:42

K otázce migrace. Striktně rozlišujme:

- migraci: Migrace je věc starší, než lidstvo samo. Migruje hmyz, migrují ptáci, migrují savci, tedy i lidé. Migrace v původním významu tohoto slova je pozitivně působícím dějem. "Migranti" obvykle nepůsobí negativně v cíli své migrace. Permanentním migrantem je třeba čáp.

- invazi: Invaze je procesem při kterém dochází k cílenému parazitování na původním systému a jeho následné nevyhnutelné destrukci.

Piráti nepodporují migraci, podporují invazi. Piráty totiž pohání prachsprostá nenávist: k majetku, k vlastnímu názoru, k osobní svobodě jednotlivce. Piráti jsou krystalickým koncentrátem nesvobody.

K otázce odchodu do důchodu jen jeden malý přípodotek:

Pokud Adamová Pekarová deklaruje, že odchod do důchodu se bude prodlužovat, pak je nutno říct, že legislativa je v tomto ohledu poněkud "nekonzistantní". Např.: Šedesátiletý řidič náklaďáku (ale i řidič referentské Fábie) musí explicitně prokazovat, prostřednictvím zdravotních prohlídek, že je schopen vykonávat toto povolání (a tyto pravidelné prohlídky nejsou zadarmo). Paní Adamka Pekarová nám tedy říká, že moji rodiče, já, moji potomci, budou muset pracovat a platit daně eráru i v okamžiku kdy se erár rozhodne, že jsme neschopní fyzicky a mentálně vykonávat danou práci, kterou jsme dosud vykonávali.

"Gratuluji" ODS k výběru kvalitního koaličního partnera.

19 2
možnosti
LB

L61i36b15o58r 94B89í74l52e88k

12. 8. 2021 13:55

Za tu cenu se nebrání přijmout uprchlíky, takže lidi kvůli mladým magorům napříč politickým spektrem tady budou tady trestání za to, že je tady vůbec nikdo nechce, dělat koalice před volbami je podvod na voličích

10 0
možnosti
JA

Je smutné, když předseda ODS Fiala pojímá hnutí ANO, jako nepřítele a né, jako konkurenta v boji. Tím označil 30% voličů, jako své nepřátele ač se ničím neprovinili. Fuj, to by nás čekali chvíle při vládě ODS a TOP09. Možná by nás všechny pozavírali.

J.Anelt

12 5
možnosti

Voliči se ničím neprovinili, ale jeho vůdce, Babiš, je součástí organizovaného zločinu. Tudíž zcela správně s nimi jít nemůže

6 8
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 25,76
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik