Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to jinak, dospělí Češi z pohádek ještě nevyrostli. Říká se tomu regrese.

0 0
možnosti

Umí třeba tu o carantenavirusovi a o účinném wagdzinování,

1 0
možnosti

Tak ČT dlouhodobě nesleduji a neumím odsouhlasit, či nikoliv, jak je to s našimi novými pohádkami. Občas kouknu na nějakou německou a dost mi to ty naše starší připomíná. No, takovou klasiku a ještě přepychově obsazenou jako byla "Sůl nad zlato" to už asi těžko někdo natočí....:-)

0 0
možnosti
Foto

Když chcete dávat naše a německé pohádky na stejnou úroveň, tak to mi stačí.:-/

0 3
možnosti

Někdo ten přepych na dluh musí zaplatit!

0 0
možnosti

Na úkor vaší peněženky a životní úrovně jde hlavně rozhazování peněz končící vlády. budoucí vláda má moje sympatie i proto, že bude muset ten Augiášův chlév vyčistit a často za kritiky obdivovatelů toho, kdo chlív zasvinil. A k těm filmařům: miluju Ikarii i Akci Bororo, ale nové filmy vznikají a často filmy velmi dobré. Stačí si vybrat- ti je zase můj názor. Pěkný víkend přeju

3 6
možnosti

Na čištění nová vláda potřebuje i několik nových ministerstev a nových postů ve sněmovně!!! Svatá prostato.RvRvRv

6 0
možnosti
Foto

Co se týče pohádek, myslím si že stále děláme skvělé. Už zmíněný Jirka Strach nenatočil žádnou, která by byla špatná. A další režiséři? Líbí se mi i hodinářův učeň, tajemství staré bambitky, peklo s princeznou, láska rohatá. Naopak mám výhrady k novým pohádkám Zdenka Trošky, pro jejích uřvanost a nesnáším Tři bratry a dokonce nenávidím slíbenou princeznu, která je parodii na Zlatovlásku. Milé jsou pohádky pana režiséra Zelenky a taky mě zaujalo dvanáct měsíčků. Takže pohádky celkově dost dobrý. Co se týče sci - fi, tam nemáme tradici, ale je to škoda.

3 0
možnosti

Anděl Páně 2 je vynikající pohádka. Dobří jsou i Tři bratři. :-)

4 3
možnosti

Honzo,

Jiřího Stracha mám rád ve všech jeho projektech. Tři bratři se mi nelíbili, ale to je jen můj osobní názor, nikomu ho nevnucuju.

Každopádně na Zemana ani Vorlíčka - zatím - autoři těchto snímků nemají.

2 0
možnosti
Foto

To by mě vážně zajímalo, proč slovo demokratických máte v uvozovkách. Vy si opravdu myslíte, že ty strany, na rozdíl od ANO, KSČM nebo SPD, nejsou demokratické?

1 3
možnosti

Vy si vážně myslíte, že ANO a SPD nejdou demokratické? právě protože demokratické jsou všechny strany , vzešlé ze svobodných voleb, potom dělení na "demokratické" a ty ostatní je falešné. Proto ty uvozovky

3 2
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 25,86
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik