Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdybyste si zjistil, zda se tento program na ČT nereprízuje v dalších dnech v jiném čase (jakože se tak děje u většiny programů ČT), nemusel byste se tady ztrapňovat. Jinak (kromě jiných alternativ), existuje možnost stáhnout si na nejmenovaném webu (který každý zná:-)) za minimální poplatek asi 5 kč prakticky jakýkoliv film, pokud již prošel českými kiny. Já jsem tam kdysi jen z nostalgie hledal film z mého dětství Jurášek z roku 1957 a našel jsem ho tam taky. Většina dnešních televizorů umí tyto soubory přehrát z paměťové karty, takže ani nepotřebujete online televizi. Eventuálně se dá za rozumný peníz pořídit multimediální přehrávač a přes kabel HDMI přehrajete na starší TV jakýkoliv film. Je to vhodné pro ty, které nebaví sledovat filmy na PC.

0 0
možnosti
Foto

Tak tohle je to poslední, co by mi na ČT vadilo.

2 0
možnosti
IV

To bývalo i kdysi. Vzpomínám si, že mi maminka často druhý den vyprávěla děj filmů, které byly vhodné pro děti, ale dávali je až po osmé večer.

0 0
možnosti
MV

pokud nemate chytrou televizi, mate sit a vsechny "Vinetůové" jste mohl vnoucatum prehrat. je to fakt jednoduche. priste si na CT najdete jinej bic, tento je upleteny z .... vite ceho

3 3
možnosti
JD

Klasické, ubohé.

1 1
možnosti
KT

Případy 1. oddělení opakují myslím po třetí, Mayovky šly tak asi stokrát.

1 0
možnosti
Foto

A za to pořád platíme, jak říkáte, už po sté:-)

5 2
možnosti
JK

Okurková sezóna dorazila mezi blogery.

0 0
možnosti
Foto

J25o46s65e14f 28B30á54r63t31a

11. 7. 2022 18:09

Čemu se divíte, to je, jako byste chtěl, ať Moravec pozve do pořadu T.Okamuru.

4 6
možnosti
ST

On ho tam nezve z toho důvodu, protože Okamura (a i Babiš) neustále někomu skáče do řeči, překřikuje ostatní, to je pak totální chaos. Naposledy to předvedl na Prima CNN.

Jinak Fiala z SPD je v OVM pravidelným hostem.

7 0
možnosti
DR

Z mně naprosto nepochopitelných důvodů dnes ČT 1 film „Poklad na Stříbrném jezeře“ vysílá až po nevím kolikáté repríze detektivního seriálu „Případy 1. oddělení“.

No nevím, taková argumentace mi připadá velmi slabá. Pokud se Případy 1.oddělení vysílají už po kolikáté repríze, tak jak potom argumentovat o Pokladu? Ten se bude reprízovat tak snad už po stopadesáté.

1 0
možnosti
Foto

Pro děti to opakují zítra v 15:45 a taky to bude volně k přehrání v archivu na červeném tlačítku.

11 0
možnosti
JV

Jen tak mimochodem jsem zkusila možnost, jestli je tento film na youtube. Je. A tam je úplně jedno, kdy si ho pustíte :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik