Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No konečně... Takzvané demokratické strany co se týká pandemii c-19 zatím jen házely vládnoucí koalici klacky pod nohy..Rv:-(

1 3
možnosti
MB

Mirko, svatá pravda ! Oni furt prudí - např.

Kontrolní hlášení DPH a EET chtěli zrušit ! BIS upozornila, že Čína vykupuje zdravo pomůcky = Asi se něco děje ! Drzá opozice, se o tom chtěla, na jaře bavit ! - Zamítnuto! Moudrý Miloš i 5 pokus povýšení Koudelky zastavil ! - Zamítnuto ! "Naše sýpky přetékají - všeho je dostatek" ! Pravil pan Bureš, "Jdu s kůží na trh" ! Fiala je nepoučitelný, fakt ! - Je to další příklad toho, jak opozice, hází klacky pod nohy aktivním a pracovitým lidem. Mirko, jsem zmaten, premiér nyní úřaduje jako bezkožnatý, nebo na nějaké kůži ? Cosi jako "Počestné paní pardubické" ? Co myslíte ? ... :-)

4 0
možnosti
MB

Pořád melu to své ! Covid je problém celospolečenský - Nikoliv příležitost k získávání % obliby jednotlivce a Hnutí ! Trvalo to 7 měsíců, než-li na to tým p. Prchala přišel, (03-10/2020). Čekám 14 dnů, co přinesou opatření. Pokud neuspějí - Uzamčení ekonomiky = Lockdown. Je třeba si něco přát ! Padá koruna! Dolar, Euro, Libra - se nám drze smějí ! I ta inflace je vysmátá ... :-)

0 0
možnosti
Foto

V této situaci, kdy jde o životy tisíců lidí, by od ANO převzal ten horký brambor jen blázen. Ale místo pro jednu výtku tu je, čekáním na konec voleb se promarnilo spousta času. To, že statistiky lžou je jasné už dva měsíce a kdo má na tom hlavní vinu je jasné taky.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, ano, je to tak...

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 25,39
  • Průměrná čtenost 1468x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik