Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A koho zajímá, tvoje volba? Zbytečná live onanie.

0 0
možnosti

Já vlastně furt váhám. Postupně jsem to zúžil na Fischera s Divišem, ale Diviše jsem nakonec vyřadil, na covidisty jsem alergický, no a teď váhám mezi Fischerem a Středulou.

0 0
možnosti

Středulou? Spěte dál🤣

2 0
možnosti

Výjimečně s vámi souhlasím.

0 1
možnosti

I42v39a74n 10M38i64n67á95ř

10. 1. 2023 12:53

Bohužel, je jen těžce pochopitelné, proč má někdo tak silnou potřebu volit dva kandidáty s temnou, nedůvěryhodnou minulostí - v tak propastném nepoměru, k naprosto bezúhonnému Pavlu Fischerovi ?

Jen pro osvěžení paměti. Tento pán byl naším úspěšným velvyslancem ve Francii a Maroku. Nositel vyznamenání Řádu čestné legie a řádu sv.Karla. Pracoval v týmu prezidenta Havla. Nezávislý politik - skvělý a kultivovaný rétor.

10 4
možnosti
Foto

To je ovšem jen jeho problém.Misto kontaktní kampaně mezi občan a sbírání podpisů seděl doma na zadku...dost lidí také nemusí jeho katolický exhibicionismus.Jsme země ateistů.Pet let o něm nebylo slyšet...

6 3
možnosti
Foto

J34a94n 14S88v77a44t20e52k

10. 1. 2023 11:02

Všem, kteří tady horují proti Pavlovi, chci položit otázku:

Máte mezi kandidáty někoho kdo má reálnou šanci se nejen dostat do druhého kola, ale především v tom druhém porazit to "zlo z Agrofertu"?

Pokud ano - potom takového kandidáta s klidným svědomím volte.

Pokud ne - jste (ať už vědomě či nevědomě) na straně "nemajitele"...

10 5
možnosti

Černobílé vidění světa je mor.

2 0
možnosti

Naprosto souhlasím s autorem, jen chci dodat, co jsem již psal pod jedním blogem, který je již v propadlišti...dějin.

Mnoho lidí zde panikaří, že zvolení AB bude pro tuto zemi průser. Zcela jistě nebude. Tak za prvé si za to budeme moct sami a za druhé - tato země má daleko horší průsery a karavana bez uzardění vládní garnitury jede dál. O něčem to ale svědčí a to je to, že vládní strany, jejichž jediným programem je "antibabiš" odvádějí pozornost jinam, než od jejich vlastních problémů. Neschopnost vyprodukovat politika, který by rozlousknul karmu AB zde prostě chybí. Mou volbou bude pravděpodobně Pavel i když ani z něj nejsem úplně nadšen vzhledem k vzájemné podpoře s dnešní vládnoucí suitou. Zdaleka mi však nevadí, jeho "stranická minulost" protože ta je dávno překryta prací pro stát v NATO.

p.s. Ženu na postu vrchního velitele ozbrojených sil v současné době by byla blamáž, dostatečně stačí ministryně obrany. Takže zvolme dobře.....

3 7
možnosti

Máte něco proti ženám?

0 0
možnosti

Abych se přiznala nějak mám těch osvědčených kandidátů dost, osobně mě mrzí že víc prostoru před volbami nedostal Diviš. Národ je rozhádaný, ten nesnáší Babiše, další Nerudovou, Pavla, Fischera a kdyby byl zvolený nováček tak než začne rozdělovat společnost tak uplyne nějaká doba a budou další volby. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Po tom, co předvedl Diviš v debatě, nemohu říct nic jiného, než "zaplaťpánbůh, že ten prostor nedostal":-)

7 4
možnosti

Jakmile se mi kandidáti nelíbí, něco si najdu. Třeba způsob potvrzení nominace. Jakmile se mi líbí, je vše v pohodě.

Co se kandidátů týče, tady to je asi jasné. Bureš ne, Pavel a Nerudová volitelní, jini nemají šanci. A jestli lampasák a nebo hysterka, on to tak velký rozdil nebude.

1 2
možnosti
Foto

Hysterku si Babiš a jeho hnojomety namažou na chleba.Pavla ne.To je ten hlavní rozdíl...

3 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by ČZ někoho v debatě upředňostňovala, pozvala tam všechny. Oceňuji, že v debatě na ČT nehlasovali diváci. Předtím v debatě na TV Prima bylo hlasování diváků snad to nejdůležitější. Moderátoři neustále vyzývali diváky ke hlasování a často průběžně ukazovali jeho výsledky. Inu, komerce je komerce a penízky za SMS se hodí jak telefonním operátorům tak i komerční televizi.

2 1
možnosti

Ale upřednostňovala ;-) Pan Pavel s paní Nerudovou dostali víc času než ostatní kandidáti....tady souhlasím s tím, co říkal pan senátor Hilšer, že média vč. ČT Vám v podstatě naservírují 3 adepty na "titul" a že ostatní nemá ani cenu volit.....

6 0
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1462x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik