Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M14i54l91a68n 73K55e49s15l

9. 2. 2022 23:12

Kdepak "Černého Petra " by asi popletl.Pro něj by vyhovovala karetní hra "Vole lehni".

0 0
možnosti
Foto

Protože vláda Babiše dělala všechno 4 roky špatně, máme /tedy přesněji máte, protože já volit nechodím/ máte, co jste chtěli. Vládu úspornou a zkrátka lepší. ;-(

0 0
možnosti

Všiml jste si dobře. Unikla i další informace - úspora 14 mld Kč v platbách státu za pojištěnce zdravotním pojišťovnám. Definitivní odhalení kompetentnosti této vlády přinese nový rozpočet. Nu, máme, co jsme chtěli nesporně inteligentní a kompetentní vládu v každém směru.:-)

0 0
možnosti
ZZ

Nevěšme hlavu, ještě není konec všech dní.

Pamatujte si, že dobře už bylo.

0 0
možnosti
OU
JV

Problém je trošku jinde - nekoncepčnost. A vyznačují se jí kvanta managerů a "managerů". Domnělou úsporou tím, že se propustí lidi. A nejlépe podle procentuálního klíče. Ne podle nadbytečnosti na jednotlivých pracovištích. Prostě se vyplivne procento. Znám to i z let minulých v době krize - v kanceláři, kde se pět lidí kopalo do zadnice se propustili jen tři stejně tak jako z jiné, kde ani v plném počtu nestíhali. Takže proč dělat personální audit a zjistit, jestli snížit stavy lze a kde nebo ne, když to můžu prostě nařídit a je to, že?

2 0
možnosti
LH

Čísla nakažených rostou, chytrá karanténa nefunguje, hygieny nestíhají trasovat, kvalitní ochranné prostředky pro seniory jsou zatím jen slib. Co dělá vláda? Nic, čím by katastrofickému scénáři zamezila, jen pokračuje v chaosu.

A na to se prostě nedá dívat. Proto jsme vládním představitelům poslali 8 návrhů opatření, kterými lze celou situaci zvrátit k lepšímu.

1. POSÍLIT HYGIENICKÉ STANICE

Facebook TOP09 když byli v opozici;-D

9 1
možnosti
RK

Ano. HS se posílily o call centra. HS ani ve druhém roce pandemie nefungovaly. Reorganizace je na místě.

0 2
možnosti
PK

No pokud budeme spravedlivě měřit, chaos a to někdy nejen k vůli viru byl občas i v předchozí vládě.

Osobně tleskám každé vládě, která se vydá cestou snižování st.zaměstnanců a to nikoliv jen slovně, sice začátek u stávající byl v tomto bodě trochu rozpačitý ,bo proč dvě ministerstva navíc?

Proč právě hygiena v této době jako první tomu též příliš nerozumím, rozumím antivaxerům, kteří její činnost zpochybňují, jakožto i působení viru obecně.

2 1
možnosti
FD

Hygiena?Jejich práce byla zcela zbytečná!

0 3
možnosti
LP

jo ? tak proč demokratická opozice naříkala, že babiš nedostatečně trasuje ?

4 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 25,38
  • Průměrná čtenost 1468x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik