Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J89a71n 86R42á48ž

5. 10. 2020 19:11

Siláckým řečem prof. Fialy se už ani nedá smát, jak trapně působí. Kdy už zatím spící členská základna ODS pochopí a dá na Sněmu najevo, že Fiala je tou žábou na prameni jejich volebních preferencí?

2 0
možnosti
JS

Každý měsíc se budu modlit , aby vznikla do sněmovních voleb koalice ODS+KDU+TOP 09. Tak se zbavíme tří darebných stran najednou.

6 0
možnosti
Foto

Jistě, hnutí ANO v krajských volbách zvítězilo, nicméně však přišlo o spojence - ČSSD a KSČM. ANO totiž těmto dvěma stranám sebralo voliče z řad seniorů.

Každý, kdo šel do spolku s Babišem ať už v podnikání nebo v politice, na to nakonec doplatil. Babiš totiž své společníky vždy povysával a zlikvidoval.

Výsledky ODS v krajských volbách nebyly tak špatné, jak autor článku píše. Zřejmě úmyslně pomíjí zisky ODS, které získala v koalicích s ostatními stranami.

Dnešní vítězství ANO je tedy pro toto hnutí spíše varováním do budoucnosti. Pokud se příští rok nedostanou do poslanecké sněmovny KSČM a ČSSD, bude tam ANO v pozici kůlu v plotě.

3 0
možnosti
AN

A66l48e17š 26N23o48v38á60k

5. 10. 2020 12:09

po krajských volbách mělo 2016 i jiné spojence... někde vládne i koalice ANO-ODS...:-)

2 0
možnosti
ZZ

ODS ještě nepochopila, že Fiala je a vždycky byl a bude - mimoň.

Ten i prohru dokáže vydávat za vítězství !!!

;-D;-D

4 0
možnosti
VF

...to dělá každý politik;-D.

0 0
možnosti
MB

Vaše úvaha, přece správná není. O čem volby vlastně jsou ? Určitě o % obliby - To je ovšem, pořád předpoklad ! "Že to přetavíte" - Do síly vlivu ! Teprve poté, tvorba vládnoucího, koaličního celku - např. na Hejtmanství . Jinými slovy řečeno, "Oblíbený můžete být jak chcete" - Pokud nemáte spolupracující = Nemáte žádný vliv ! Model - Těžko si např. představit Hejtmana za ANO, proti kterému stojí přesila % opozičníků ! Jak bude úřadovat ? Vždy přehlasován ...

Příklad - Od r. 1989 jsou pak všechny vlády koaliční ! Pak i rarita, že současná vláda je menšinová ! Logicky si musí najít podporu. Komunisté na šli i mazaně - Z povzdálí. Získali tak prostor pro prosazování toho svého. Podobně ČSSD. To spustilo ovšem proces ! Hnutí ANO, opustilo svou pravostředovou pozici a posunulo se doleva. V následném kroku na populismu přidalo a výsledkem je likvidace KSČm + ČSSD. Vznikla třetí - levicová strana ... ! Oligarchy !!

Vše plyne v čase. Zprvu to i zabere, následně únava, nadšení vyprchá a přejde se do všednosti. Nové skandály - osobní potíže pana Bureše + každý občan pocítí, jak se mu vlastně vede. Co ceny, inflace, reálný příjem? Ke všemu Covid, neuvěřitelné žvásty a vlastní zásahy do procesu. Výsledek ? Dojem chaosu - nástup nedůvěry. Bez ohledu, kdo koho volí, jsme v troskách a nejistotě. Hledá se tedy naděje nová, nic k nepochopení mi na tom nepřijde. Osobně si skutečně myslím, že novým premiérem bude Bartoš, nebo Fiala ... :-)

4 4
možnosti
AN

A71l21e55š 45N79o78v78á19k

5. 10. 2020 10:24

...a proto ANO vyhrálo krajské volby :-)

1 0
možnosti
JL

Co se naučit spolupracovat?

0 0
možnosti
MV

jestli slape na paty netusim

vime ale vsichni s kym a za jakych okolnosti bude kdo skladat koalice

ANO v tyhle hre moc hrat nebude

3 1
možnosti
AN

A56l87e74š 97N73o50v51á80k

5. 10. 2020 9:22

Následující rok věnuje Babiš přebírání pravicových prvků z porogramu ODS, aby mohl v klidu vyhrát parlamentní volby...

2 0
možnosti
MV

odstrelil svoje partaky - CSSD a KSCM. dopadlo to presne tak, jak bylo predpokladano. pouze je vyuzije. porad se za soucasne situace nekdo divi, ze nabizenou spoluucast na vladnuti napr ODS neprijala?

a az teda ANO zase vyhraje, s kym to da dohromady????

trochu premyslejte, pane Novaku, nez ze sebe neco vydate

5 0
možnosti
AN

A86l36e47š 23N94o85v67á26k

5. 10. 2020 9:14

samostatná ODS získala celorepublikově sice jen 53 mandátů v krajích,

pokud započítáme i zastupitele kandidující na různých koaličních listinách, pak jich přibyde dalších 30...:-)

Snad se z toho ODS poučí a příště bude kandidovat samostatně ve více krajích.

2 0
možnosti
Foto

Zapomínáte, že úspěch ODS je dán neúspěchem ANO - tedy jeho vládou a premiérem.

0 0
možnosti
ZZ

Fiala z ODS je televizní komik, který ovšem ještě nepochopil, že svá komická čísla předvádí veřejnosti zcela zdarma a přitom věří své neuvěřitelné vyjímečnosti.

;-D;-D;-D

7 8
možnosti