Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy to berete nějak šmahem - Vystrčil, Novotný. Víte, já nikdy ODS nevolil, ale díky panu Vystrčilovi bych nyní poprvé snad měl tendenci tam ten lístek pro ODS vhodit. Ale pak si vzpomenu na Novotného a ruka mi ucukne :-)

1 0
možnosti
Foto

Ono u těch ostatních to nebude jiné. Pokud se nebude volit po osobách, tak se nevyberete.

1 0
možnosti
JH

No, zkusit by se to mohlo;-D

0 0
možnosti
RR

Trefil jste hřebík přímo na hlavičku. Vystrčil se chvilku ohřál ve světle reflektorů, plácal nesmysly a třeba jeho výrok, že narovnal Čechům záda je blábol, kterým urazil mnoho slušných lidí. Věřím, že v naší zemi jsou tisíce lidí, kteří se o politiku, Tchaivan ani Čínu nezajímají a mají záda rovnější, než devadesát procent členů ODS.

9 2
možnosti
AN

A79l90e20š 68N47o57v68á35k

10. 9. 2020 8:55

Předseda občanských demokratů Petr Fiala zdůrazňuje, že ODS se vždy hlásila k havlovské nedělitelnosti ekonomických zájmů země a podpory lidských práv kdekoli ve světě...

...

Fiala si asi nepamatuje devadesátá léta, kdy Havel v rudolfínském projevu ostře kritizoval jejich vládu.

Fiala si asi nepamatuje slova premiéra Nečase (ODS), že dalajlámismus naší politice velmi škodí...

1 0
možnosti
ZD

Pozoruji vývoj z podobného úhlu jako Vy. Nejsem politolog, nemám geopolitický přehled, nevěnuji se studiu dějin. Nikdy jsem nebyl v žádné straně, používám svůj mozek a jsem volič! Volil jsem ANO s nadějí, že dostanou tradiční strany na kolena a v nich se v sebezáchovném pudu vzedmou vlny zdola a vyházejí letité nánosy politických bafuňářů. Pohled na sjezd ODS a jejich aktuální politické taškařice je však tristní a tak dál nemohu volit stranu, kterou jsem pravidelně volil od revoluce. Děkuji za názor se kterým plně souhlasím.

4 0
možnosti
PB

používám svůj mozek a jsem volič! Volil jsem ANO ...

;-D upřímnou soustrast.

9 7
možnosti
JH

ODS se mocně rozkročila. Od Prcka, fešáka Fialu, hysterku Němcovou, až k Novotnému. Jen mladej Klaus se sem už nevešel....:-)

10 1
možnosti
MB

Hnutí ANO je na svém vrcholu. Preference nerostou. Vládne již dost dlouho - Kdokoliv si bez emocí může udělat představu. My se skutečně máme momentálně lépe ! Ovšem díky čemu ? Vidím drancování a populismus. Vláda postupuje, jako by žádné "Budoucno - neexistovalo" ! Zejména absencí potřebných změn - reforem. Stav je alarmující ! Podobně je to s reálnými výsledky toho dosaženého. Opakovaně tvrdím, že ČR se nikam neposouvá. Proto tuto vládu řadím do ranku těch nejhorších od r. 1989 ...

Důvodů je jistě mnoho - Daň podpory, KSČm + ČSSD + SPD. Hnutí ANO = pak jako další levicová strana. K tomu, nechuť pana Bureše jít do basy s ochranou vlastních investic. Celkové neumětelnost a personální vyprázdněnost ! Postup podobný, nepoctivému trhovci, který nabízí své maso již zapáchající. Omyl jej v octu a dále nabízí. Pravda, 30% konzumentům to stále chutná ... ! Zásah hygieny - ODS a dalších, je skutečně nutný. Chraňme se před celkovou otravou ! Stačí pouhý překlep.a jsme v realitě - Hnutí ANO = Hnití , to ano .. :-)

4 3
možnosti
Foto

A která vláda před tou dnešní byla nějak lepší? Ta první neudržela republiku pohromadě, ta druhá zase kapitál a nesekala dluhů (bankovní socialismus), ta třetí prodala banky za hubičku a pak jim začala podstrojovat, co hrdlo ráčí, ta čtvrtá zase Telecom, přičemž výnos z prodeje se někde ztratil cestou, ta pátá zatížila ekonomiku svými batohy, a tím i dalšími dluhy i pozastavením přípravy stavby dálnic, ta šestá církevními restitucemi, ta sedmá korunovými dluhopisy a hnízdečkem.

Té nynější už žádný prostor pro drancování a populismus nezbyl.

3 0
možnosti
Foto

I74v63a63n 57M83a79r91e13k

10. 9. 2020 7:40

Volit je budu. . . . .Ale jedině v případě, že v jejich čele, bude jak je u něj zvykem, neochvějně stát p. P. Novotný. 8-oR^

0 0
možnosti
OU
Foto

I57v85a77n 59M82a17r70e82k

10. 9. 2020 7:42

Vámi zmiňované, se doposud nepodařilo bohužel uklidit z dob, kdy byli u "kormidla" oni.;-(Rv

4 1
možnosti
PB

Babiše jsem nikdy nevolil. ODS volit nebudu. Ne kvůli Fialovi, ne kvůli programu, který je jen proti ANO a jinak je jen plný obecných frází,

Zdroj: https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757008

Evidentně program ODS nejenže neznáte, i když ho pan Fiala letmo připomíná v každé debatě, ale ani nechcete znát, nebo ho pochopit je nad vaše síly. Premiér Babiš není schopen vést jedinou debatu, aniž by pokaždé neuvedl pomlouvačné fráze proti ODS a Kalousovi. Ale posluchačům z toho vychází, že ODS je antibabiš. Pokud tedy zmiňujete ovce potom ano, tímto blogem jste se zařadil mezi hloupé ovce. Papouškujete zažité fráze a přiznáváte, že se v tématu naprosto neorientujete.

12 14
možnosti
JK

J56a22n 40K38o62z68á80k

10. 9. 2020 23:31

No nevím, je také možné, že jste mezi ovce zařadil sám sebe. Vždyť také papouškujete zažité fráze, jenom z druhé strany. Váš názor je mi ukradený, ale tahle nechutná demagogie nic nepřinese nikomu. Nejsem volič ani jedné strany se zde rozebíraných, jenom si myslím, že obě už jsou za zenitem. Opravdová, čitelná a pravicová strana v nedohlednu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 414
  • Celková karma 23,43
  • Průměrná čtenost 1457x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik