Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Co se týká Česko-Sovenského rozvodu, kromě slovenských politických špiček stála o samostatnost i výrazná část slovenské veřejnosti. Matice slovenská odvedla velký kus národovecké práce.

3 0
možnosti
Foto

Kdo si stačil všimnout, že Fiala opět vyzval občany, aby neváhali a ve věci drahých energií se obrátili díky vládnímu "Deštníku proti drahotě" na stát, protože stát je připraven občanům účinně pomoci??! Kdo si podal žádost o dávky loni v srpnu, tak ještě nic nedostal, protože Úřady práce traktoristy a kombajnéra a šéfa lidovců Jurečky nestíhají. Kdo si podá žádost o dávku nyní, dostane dávku (možná) v červenci a nebo se dočká odpovědi, že se svým příjmem nad 30 tisíc žádný nárok na sociální dávku nemá. Pan premiér si dělá z lidí "šprťouchlata". Otázkou zůstává, zda záměrně a nebo díky špatné práci týmu jeho poradců?? ;-(

4 4
možnosti
Foto

Tak někdo s příjmem nad 30 tisíc by měl dostávat sociální dávky? A to jako proč...?

2 1
možnosti
Foto

Vy jste si neplatil sociální pojištění, že se nedožijete starobního důchodu?

2 2
možnosti
Foto

Inflace s Ukrajinou nemá co dělat. Ta vznikla ještě před válkou na Ukrajině. Podílí se na ni ze 40 procent energie a pak veké množství peněz mezi lidmi z ery Babiše. Inflace skončí, až dojde k rovnováze mezi poptávkou a nabídkou.

1 2
možnosti
LH

A ten Babiš zavinil inflaci lal v Madarsku, Litvě Estonsku, SLovensku atd. to je ale demon

7 1
možnosti
JK

No, asi takhle, mít tam místo Fialy dnes Babiše, jsme na tom jak Maďarsko a v součinnosti s naší ruskou enklávou na Hradě, možná i hůř. Dokáži si představit jak dvojka Babiš a Zeman brzdí přijímání uprchlíků z Ukrajiny, dokola mluví o jednání s Putinem a o ústupcích ve jménu míru, výměnou za levný plyn. Stejný postoj při předsednictví v EU, by znamenal izolaci jako u Ergodana, nebo darování Ukrajiny Putinovi a řešení problému se statisícovou armádou putinových hrdlořezů na hranicích nejen Slovenska. Novoroční projev plný osobního napadání a invektiv a lavírování zda se neodpojit od EU a nepřidat se k Putinovi.

Z tohoto pohledu je Fiala státník jakého jsme dlouho neměli a jsem opravdu šťastný, že tento národ má ve své většině podobný názor jako já. Totiž, že naše místo je ve vyspělé Evropě a ne v zaostalém Rusku.

10 7
možnosti
ŠM

MAPě někdo konečně řekl,že mlčeti znamená zlato!

3 0
možnosti
DR

"Tak trochu mi sice chybělo, že se nepřidala k oběma pánům i předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Adamová Pekarová"

Proboha, jenom to ne. Tchajwanec stačil.

6 4
možnosti
Foto

Někdo k projevu Grošíka vtipně poznamenal: Slyšel to někdo celé?

2 0
možnosti
MB

Upřímně? S projevy to mám jako s výzkumy veřejného mínění.Moc váhy jim nepřikládám. Faktem je, že něco napoví - trend. Tak se mi znechutil Miloš. I z hlavy- vždy neopomene někoho napadnout - zase zapomene poděkovat. Zmateční a impulzivní Bureš? Vážně, nahodilý generátor slov a hledač myšlenek. Překvapí, kdy mu někdo něco rozumného napíše. V tomto smyslu je pan Fiala hřejivým překvapením. Kdysi existoval pojem- "Klidná síla". To na něj sedí docela přesně. Mj., škoda, že nekandiduje na prezidenta ČR. Průřezem by shoda byla zřejmě značná ... :-)

6 0
možnosti
OU

Já se obávám, že během tohoto roku k tomu nedojde. A jestli v příštích dvou, třech letech, to je otázka.

2 1
možnosti
Foto

To já zase pláče...pokud řešíte svůj odchod do důchodu tak ten máte vzhledem k svému věku už stanoveny.Co by chtěl za vládu?Zdejšího slovenského Orbána podporovaného japonským popelářem?Populismus a neefektivní rozhazování stamiliard na všechny strany?Fiala klidně nemusel jen naznačovat,ale přímo jmenovat Maďarsko.Inflace 25 procent a další výrazné horší ekonomické problémy než my.To Vám chybí?Jinak souhlas s tím,že projev byl výborný a český občan se nemusel za českého premiéra stydět a mohl si poslechnout od státníka i trochu potřebného povzbuzení a optimismu....

9 3
možnosti

Nebrečel jsem, chválil jsem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 25,94
  • Průměrná čtenost 1462x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik