Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě s Vámi souhlasím. Ale kladu si čím dál tím častěji otázku, jak dlouho to ještě takto bude muset jít. Jestli časem se nebude muset zvolit jiná strategie.

0 0
možnosti
Foto

V jednom máte pravdu - je opravdu pitomej.

0 0
možnosti
ZJ

Na rozdíl od Vás. Je mně přes 75, v Rusku jsem byl, i v té čerpací stanici na myší olej (Maus oleum), a pumpaře viděl. Jenže jej z té fronty venku klepla pepka.

Ovšem, pokud se necháme ovlivňovat takovými mysliteli, jako je Geislerová, Hrušínský, Němcová, Adamová, Pokorná atd. a nebudeme používat svůj vlasní mozek, tak se toho moc nezmění. Třeba nezvolíme Babiše, Zeman skončí, ale klidně je nahradí MIlionář MInář, Šlechta a jeho parta, Piráti a pojede se dál.

Před půl stoletím se v listopadu stavilo VŘSR, přiště budeme v dubnu slavit výročí ustavení EU.

3 0
možnosti
PK

V jednom máte pravdu, volby budou zase jen nechutná taškařice a vir bude radostně ubližovat.

2 0
možnosti
MB

Protože naplňuji všechna kritéria - dovoluji si tedy přikafrat -

Všechno má svůj počátek, tedy i konec pana Bureše. Nic senzačního, potvrzení přirozenosti. Nástup věku člověku umožňuje pohled zpět, vidí ! Neustálé nabízeče dobra, léčitele problémů a slibovatele. Nějakou dobu fungují - následně se znemožní a jejich projekt slibů zkrachuje.

Dobře je to vidět na komunistech - Na mezinárodní scéně v Rusku. Problémy, které měli, mají tytéž. Mění se pouze důvody vysvětlení. Společný jmenovatel, existuje ! Každopádně končící jedinci jsou na tom nesouměrně - lépe, než-li do svého cyklu vstoupili ! Nastupují děti, tvoří se nové dynastie .

Člověk to i zkousne - asi to jinak nejde. Jedinec mizí, po něm má něco zůstat ? Ta nadgenerační opatření užitku - to zaseté = Reformy , opatření, investice ! Kde jsou !? Komunisté pak vyprodukovali sami sebe - Vyplatilo se to, levicoví milionáři. Rusko se zbavilo Cara, tak si tam dali dalšího. Bohatství země neslouží lidem. Lenin opět nemůže ležet po boku své matky, závěť - Musí sloužit jako turistická atrakce.

Pan Bureš ? Po letech slibovlády to dotáhl nejdále - Je blízko cele basy. Vše, co pracně budoval - se mu může zhroutit. Zatím jej drží nad vodou námi, (z daní), placený mecanismus. Ochrana před vyšetřováním, dotace, nejdražší úředník od Jermanové v ČR - za 200.000 Kč měsíčně. Věrnost se vyplácí, Vojtěch vyslancem + 90.000 Kč jako předseda Správní rady k tomu. Fatýnek si lebedí - odvrátí vyšetřování Bečvy. Schillerová dále kryje svého chlebodárce a zetě. KSČ tomu říkala - Nomenklatura .

Covid ? Není podstatné co jsme chtěli = Podstatný je výsledek, Je zde ! Komplexní rozvrat. 83% lidí vládě v boji věřilo - za rok 25% ! Ti komunisti mi vycházejí i lépe ! Banda trotlů, vyprodukovali kopec zla. Zničili ČSSR - důsledky neseme dodnes. Pořád ovšem něčemu věřili a tak konali. Co zůstane po této Vládě ... ? :-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik