Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když nastupovala vláda Babiše, žvanili zase ti, kteří dnes trpí žvaněním těch, kteří trpěli tehdy. Tehdy schůze trvala do 4. hodiny ranní. Taky vám to vadilo?

1 0
možnosti
OD

Zdravím, obávám se, že se mýlíte, jak tak poslouchám Okamuru, STAN má co vysvětlovat a vzhledem k jejich angažmá v kabinetu je nanejvýše důležité to objasnit.

Parlament je hřiště, kde se hraje podle specifických pravidel, které nám na ulici mohou znít směšně, ale tyto procedury mají svou logiku.

Pokud má nová koalice ambici vládnout, musí se s nimi poprat po sněmovním způsobu a to i přesto, že to připomíná cimrmanovskou taškařici.

Já se musím přiznat k tomu, že se tím docela dobře bavím, protože když slyším ODS kázat morálku, vždy se mi trochu kroutí uši.

Navíc, když tak pohlédnu na novou sněmovnu, vidím staré známé tváře, které jen sedí podle jiného zasedacího pořádku.

5 0
možnosti
DR

Máte sice naprostou pravdu, nicméně když vidím co se kolem nástupu nové vlády děje, tak se tomu až tak moc nedivím.

Další finanční kostlivci, vypadávající ze STAN skříně, ještě horší chaos v proticovidových opatřeních jak za Vojtěcha, aféra Farský, který o tom věděl už dávno takže lhal jako když tiskne, byť před volbami o takových aktivitách všichni žvanili úplně jinak a dokonce to mají i v koaliční smlouvě, sprostý premiér a tudíž jeho nedůstojné chování ve včerejší sněmovně anebo trapné výlevy předsedkyně PS Pekarové na adresu Maďarska za které měla z té funkce letět jak namydlený blesk.

A to ještě slepenec ani pořádně nezačal, takže jsem zvědav co bude dál. Opravdu nový svěží vítr a nová slušná politika že. Rv

12 5
možnosti

Dane,

vy to vidíte příliš černě...

0 0
možnosti
OU

Jiří,

s čím nesouhlasíte?

Samozřejmě, že je to práce opozice, od toho jí demokraticky máme. Dnešní vládní strany se v dobách, kdy byly silou opoziční - jedinou demokratickou v této zemi - nechovaly ani trochu jinak.

Pořád jsem u té ušlechtilé hry: karty jsou rozdány jednoznačně (pomíjím ten fakt, že vládní koalice tenhle mariáš hraje skrzevá krásnou Markétu nebo turistu Farského suprblbě), těch sto sedm v červených je i přes to neoddiskutovatelných.

Tohle je blbě a žvaněj všichni!

0 0
možnosti
Foto

Karma, je mi z toho špatně. A je jasné z čeho.

0 0
možnosti
MB

Již se jedná asi 19 hodin. ANO chce mít další rekord: Předat zemi s největším dluhem, největším deficitem a nově taky s nejdelší dobou projevů před hlasováním .

ČR se nalézá v potížích. A. Babiš, to vidí jinak. Zkvétáme a prožíváme nejšťastnější dobu. Jsme Best. Ostatní nám závidí a učí se. Co požil, netuším ... :-)

9 5
možnosti
LH

Jo a nějak jsem neslyšel řešení potíží, že stejně jak Vy za to muze Babiš.... Za Farskeho, za Covid, za Pekatovou.... Jasně... ;-D

5 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste napsat, kdo to především žvaní :-)

7 2
možnosti

Napsal jsem, že žvanili všichni.

Vy ale chcete slyšet, že nesmyslně blábolila hlavně opozice. Pak ano, především ona. Tentokrát. Má dobrou školu, protože je to pár týdnů zpátky, co se takhle - a roky - chovala současná koalice.

Zlatej mariáš! Když máte osm červenejch trumfů v ruce, k tomu zelené eso a desítku, pak ty karty prostě položíte na stůl.

9 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 23,88
  • Průměrná čtenost 1455x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik