Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé, choďte k volbám do senátu !!!

1 0
možnosti
MV

jeste, ze toho Vystrcila mate, ze...?

6 0
možnosti

Teď jsem na to odpovídal níže: ještě že tak...

1 0
možnosti
VF

Dnes jen dva články o panu Vystrčilovi? Není to málo pane Pavle Ďuran(oviči)?

5 0
možnosti

Milá paní Foltýnová,

dva příspěvky myslím si stačí. Navíc blbě skloňujete a podsouvat zrovna mně, který z ruštiny (tehdy povinné) odmaturoval jen díky neuvěřitelné drzosti, je o tom, že mne ani trochu neznáte.

Já jsem byl na přelomu 70. a 80. let minulého století se svými znalostmi ruského jazyka poměrně na štíru. Jako mnoho mých studijních kolegů. Už to ale nebyla doba jako před deseti lety, kdy středoškolští profesoři maturu z ruštiny dávali všem (tehdy z bratrského jazyka neodmaturoval jen skutečný blbec) jako vzdor internacionální "pomocí" Československu, byla jiná. A tak když se mne tehdy předseda maturitní komise zeptal, jestli znám nějaký citát některého z velikánů ruské kultury, znal jsem. "Jsou chvíle, kdy chápu upíra!" Právě to je Lermontov, Hrdina naší doby, Pečorin, zbytečný člověk.

Pan předseda komise smíchy tehdy skoro sežral papíry, které měl k maturantům před sebou, už se mne dál na nic raději neptali a já jsem odešel se ctí - a s trojkou. Za drzost!

Nepleťte si prosím dojmy s pojmy. Nepodsouvejte mi nic, čím nejsem. Protřete si oči a zkuste se na svět kolem sebe dívat reálnýma očima. Říká se, že nemáme rádi, když blecha štěká. Pan Vystrčil si zaštěkal.

3 1
možnosti
Foto

K92a66r86e19l 34C62a16c54h

5. 9. 2020 11:22

Myslím si, že to měl se svými poradci dobře vykalkulované. Sice ho má část národa za šaška či Hurvínka, jak píšete, ale nyní ho znají i ti, co si dříve při vyslovení jeho jména nikoho nevybavili. A o to jde každému politikovi nejvíce. Ve volbách totiž mají úspěch jen ti, o kterých se ví. A upřímně - jaké procento národa znalo Vystrčila, i když mu po smrti pana Kubery spadla funkce předsedy senátu do klína? Vždyť koho zajímá senát, když k senátním volbám chodí jen 10-15% voličů? A najednou ho zná celý národ. Byl to dar přímo z nebes od pana Kubery.

5 1
možnosti
JH

J32a63n 33H91o12r82a

5. 9. 2020 11:44

...zkusil jste si někdy připustit, že to třeba udělal díky zdravému rozumu a politickému přesvědčení a politické body v jeho myšlení na misce vah nebyly?...

2 0
možnosti
JH

J33a82n 96H59o30r90a

5. 9. 2020 11:10

...člověče, pragmaticky zcela bez emocí z Vás čouhá "oranžovorudá kobliha" na sto honů ...

1 0
možnosti

To byste se možná divil, kdyby vás pustili za tu plentu, za kterou jsem několikakery poslední volby volil já.

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce starostí o pana Vystrčila mají ti, kteří ho nemusí.

3 1
možnosti

Mám starosti o celý demokratický blok. I když ho popravdě nemusím... Vystrčil je jen figurka - a obávám se, že toliko pěšák - na téhle šachovnici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,15
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik