Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jaroslav Hašek by zajásal! "Paní Müllerová, tak nám chtěli usmrtit paní Velkouzenářovou! Dají na mne, válka bude. Čekám SMS, kdy mám narukovat"?

Vážně, nový náboj dodal všemu nový náboj.- Je to tak směšné a blbé. To se určitě bude líbit. Selské nepokoje již vypukly. Movitý Vrabel zmobilizoval chudé masy. Táhly k Úřadu vlády mocnáře. Zase nezasedali. Tak si pokecali s vrátným. Plodný dialog byl přerušen. "Konec vycházek" - Oznam psychiatrického ústavu:-)

5 0
možnosti
Foto

Nepamatujete si, co to bylo za malér, že nějací členové nějaké (hradní?) stráže kšeftovali s nějakými náboji? Že by se jeden zakutálel?

0 0
možnosti
JZ

Já velmi oceňuji generála Pavla, který okamžitě takové praktiky odsoudil. :-)

3 0
možnosti
BJ

Zní to velmi logicky, Babiš ztrácí podporu, jeho velmi dobře placený početný tým PR a marketingových poradců přehání agresivitu a to se projevilo kontraproduktivně. Tak vymysleli tenhle krok, hrát na city, poslat jeho blonďaté nevinné manželce, matce dvou dětí nábojnici.

Jenže, dopis přišel ve čtvrtek, Babiš to ohlásil na polici v sobotu a mezitím tahal svou nevinnou ale "ohroženou" manželku po mítincích po republice. Kdyby to někdo poslal mé manželce, tak jí nebudu tahat na mítinky po republice.

Moc věcí tady nesedí.

13 2
možnosti
JD

Tak jste si zaspekuloval stejně tak, jako mnozí před vámi. Jen by mě zajímalo, jestli víte naprosto přesně, kdy byl dopis doručen a kdy předán Babišovi a kdy otevřen?

1 8
možnosti
Foto

Mafiáni si jako výhrůžku posílají kulku, ne náboj.

Tohle vypadá jako zpackaný fake, zapadá do uvažování, kde Slunce je planetou a kráva vyrábí mléko v žaludku.

12 2
možnosti

Týden před volbami bude soudný člověk házet tyto excesy za hlavu a nenechá se jimi ovlivnit. Toto je navíc tak hloupá provokace, že bych se vůbec nedivil, kdyby pocházela z hlavy Babiše.:-)

18 1
možnosti
Foto

Přesně tak, já si ani nemyslím, že by na poslední chvíli mohlo docházet k nějakému výraznějšímu přelévání voličů od jednoho kandidáta k druhému.

2 0
možnosti
RK

Kdo seje vítr, sklízí bouři. Co je špatného na tom říci to nahlas? Babišovu štvavou, ukňučenou hnojometnou kampaň bereme jako fakt, protože on je prostě takový a u protikandidátů budeme kritizovat i to, že mu, chudákovi, nastaví zrcadlo? Ne, s timhle já se vozit nebudu.

15 6
možnosti
JD

;-D;-D;-D

Když píše o hnojomentné kampani někdo takový, tak je vždy k smíchu!

;-D;-D;-D

4 11
možnosti
JV

Skoro to samé by se dalo napsat o vystoupení Nerudové z dopisem.

2 4
možnosti
MD

akorát, že Nerudová již jaksi nekandiduje, že?

6 0
možnosti
LV

Souhlasím s tím, že svou reakcí klesají na Babisovu úroveň. Je totiž možné, že cílem kulkové epizody bylo právě ukázat, že mezi Babišem a ostatními není zas takový rozdíl. A protože Babiš nevyroste, musejí ostatní klesnout.

1 0
možnosti
Foto

Pokud ten dopis s kulkou poslal nějaký šílený odpůrce Andreje Babiše, je to svinstvo. Pokud to vše ale vyrobil marketing Andreje Babiše samotného, tak je to svinstvo ještě větší, kdy se cíleně šíří strach a nenávist.

18 0
možnosti

Nic jiného jsem nenapsal. Díky za názor.

1 0
možnosti
PJ

nevím jestli se dá s tím co jste napsal tak jednoduše souhlasit. Celý ten příběh tak trochu smrdí, čtvrteční pošta , která došla v sobotu, ale o to tak úplně nejde. Pozastavím se nad nad jinou částí.

V podstatě nám všem naservírovali ten fakt, že si za to Babiš (vedením své kampaně) vlastně může sám. Může to být tisíckrát pravda, nicméně ze rtů politika to splynout nemělo. Problém totiž vidím v tom, že „ALE“ je spojkou souřadící (věty, které spojuje, mají stejnou platnost, tj. ani jedno z části tvrzení není podřazené tomu druhému, obě mají stejnou platnost, jsou si rovny, jsou na stejné úrovni), ODPOROVACÍ (tedy z oněch dvou rovnocenných druhé tvrzení neguje nebo „obrušuje“ to první).

Zdroj: https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797053

Proč by i politici neměli říkat, co si myslí, že je pravda? Musí opravdu říkat co chtějí slyšet voliči?

4 0
možnosti

Čtvrteční poštu, kterou Babiš četl v sobotu, tentokrát poměrně logicky vysvětlil. Ale o to opravdu nejde.

Samozřejmě politici nemusí říkat to, co chtějí slyšet voliči. Ale ono je to jak na malé vsi, v níž znásilnili nějakou místní slečnu. To je sice pravda, řekne starosta, nicméně měla krátkou sukni.

Ono je prostě všechno tak nějak relativní...

0 0
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1462x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik