Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Opravdu to chce velmi silnou náturu a neuvěřitelné sebezapření, aby se dalo hájit chování a výroky toho Hradního hulváta.

V projevu se dopustil prokazatelně celkem sedmi lží:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-projev-tv-prima-ustava-policie-vrbetice_2104251923_vis

Jestliže všechno celý týden dopodrobna studoval, pak lhal záměrně.

Navíc skutečně hulvácky urážel moderátorku, asi před sebou viděl jen další hyenu. Sklidila by od národa aplaus, kdyby se zvedla a beze slova odešla. Ona zvolila profesionální přístup a hrubé urážky přecházela, má můj neuvěřitelný obdiv.

Zeman nemá s Českem nic společného, projev byl určen pro ruského posluchače a byl na objednávku Putina, to se ukázalo prakticky ihned po projevu, kdy ruská státní média udělala z Čechů národ nesvéprávných pitomců. Zároveň zarazil jednání se státy EU o jejich reakci na Vrbětice, což bylo také záměrem, zase v žoldu Ruska. Hradní hulvát a troska je vlastizrádce.

2 0
možnosti
Foto

To bych mu až tak nevyčítal, že vystoupil až po týdnu. Věřím, že se chtěl s vyšetřovací zprávou seznámit a projednat situaci se složkami, které se tím zabývají. Spíš byla chyba hysterických reakcí opozice aniž byli se zprávou seznámeni.

1 1
možnosti

Spíš hledal možnosti, jak to udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. I za cenu lží o probíhajících dvou verzích vyšetřování. Proč myslíte, že se ozývají hlasy, že to nebyl projev pro občany ČR, ale pro Rusko?:-/

1 0
možnosti
Foto

Projev zazněl v pravou dobu, aby jej hnojomety propagandy nedokázaly snadno umlčet

3 5
možnosti
Foto

J10o92s40e13f 57B60á29r14t43a

25. 4. 2021 17:28

Když čtu ty odsuzující titulky blogů, tak mám pocit, že jsem slyšel úplně jiný projev.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti

Velmi dobře zhodnotil Zemanův projev expremiér Sobotka v OVM:

Tím že Zeman uvedl znovu v život dvě vyšetřovací verze a postavil je na roveň, znejistil naše spojence v tom, zda nám mají vyjadřovat solidaritu.

Já jen dodávám, že vyšetřovací verzi o neopatrné manipulaci s municí policie už dávno vyloučila. Podle mne to zpochybňuje už fakt, že šlo o dva výbuchy s časovým odstupem 1,5 měsíce. Takže Zemanův projev je ze stejného soudku, jako jeho výrok o tom, že Novičok se "vyrábí" i v ČR - tedy záměr zpochybnit vinu ruských tajných služeb.

17 0
možnosti
Foto

Ten případ byl uzavřen jako neopatrné zacházení s municí. Tak jaképak dávné vyloučení této příčiny.

3 9
možnosti
PB

P16e39t39r 20B77u33r91i76a61n

25. 4. 2021 15:24

Projev byl dobrý, nikoho v něm nenapadal, nemluvil vulgárně a zesměšňoval až pak reportérku v následném interview.

Slyšíte to také? To jsme to dopracovali, co?

To, co by mělo být u prezidenta naprostou samozřejmostí, tedy slušná, objektivní a diplomatická mluva, z toho jsme u vytržení, pokud je tam toho alespoň půlka, a nazýváme to výjimečně zdařilým projevem.

9 0
možnosti
Foto

Pane Buriane,

proti Vaší rétorice vůčí názorovým oponentům v diskusích, byl prezident Zeman vůči moderátorce vrcholem slušnosti.

3 6
možnosti
JL

Zemana jsem nevolil, neposlouchal jsem ho pečlivě, ale je jasné, že svůj úkol splnil: řekl, že důkazy pro účast ruských tajných služeb na výbuchu ve V. neexistují - a to je přesně to, co chce ruský režim a Kreml slyšet a taky to od té doby bude používat, kdkyoliv se mu to hodí. Spěte sladce. Vyšetřování skončilo.

6 1
možnosti
Foto

Proč se vyjadřujete k něčemu, co jste neposlouchal.

0 0
možnosti
MV

P. S. A to už vůbec raději nekomentuju, jak se choval k paní Tomankove v následné debatě na Prime. Každá ženská, kdyby nesedela ve studiu za mikrofonem, by byla s takovým hulvatem hotová raz dva. Můj obdiv paní Tomankove!

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MV

Nechápu, proc Zeman mluvil česky, když šlo po obsahové stránce o projev pro ruskou televizi. Zpochybnil práci tajných služeb ČR a de facto řekl bych rusákům, že můžou bejt v klidu a označovat zase naše zjištění jako "finty" - viz mluvčí ruského min zahr. Souhlasil Zeman s vyhoštěním rus diplomatů v první vlně? Souhlasil. Nepochyboval tedy? Nepochyboval. Tak co to ten starej zlej chlap zase hraje s občany našeho státu za odpornou hru?

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik