Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moravce ne! Nelíbí se mi jako chlap! To raději Terezii Tománkovou, jakkoli jsem proti ženským v politice trochu vysazená.

A zděšený pan Červenka nemá pravdu, Vy máte I vyšší karmu. ;-D Pana Vondráčka považuji za jednoho z nejslušnějších a nejschopnějších politiků ANO. a TÉMĚŘ VŠECHNY MÉ SMAZANÉ PŘÍSPĚVKY BYLY O TOM. ;-)

Píšu teď velký článek o jenom chlápkovi, kterého taky pořád cenzurovali, tedy si jen občas odskočím do diskuse. Ale odpovím! Tohle si nenechám ujít. ;-D A panu Burianovi tu paní Valníčkovou taky nedám zadarmo.

Zděšený občan nazval diskutéry zaslepenci a pomatenými důchodkyněmi. Měl by při tom sebepoznávání a jiných vznešených cestách trochu změnit směr.

My křesťané máme několik zdravých zásad, postatčí:

"Miluj bližního jako sebe samého." (Platí zprava doleva a naopak).

"Co sám nemáš rád, nečiň jinému."

4 0
možnosti
LK

L22u78b50o18š 66K23r17i42m93l

25. 10. 2021 9:22

Bohužel se mýlíte. Pan Vondráček je opravdu emeritním, tzn. bývalým předsedou Poslanecké sněmovny PČR. Jeho funkce zanikla ukončením jeho mandátu.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, jaký by byl pořad Otázky Daniela Stacha. Pravda je, že je to miláček divácké veřejnosti. Dokonce ani takový kritik ČT, jakým je obdivovatel ruského režimu pan Pavel Černocký si ho nedal na černou listinu. Stejně jako si tam nedal nikoho ze sporťáků nebo z meteorologů. ČT potenciâl pana Stacha jako popularizátora vědy využívá velmi dobře. Jestli by byl stejně dobrý i jako moderátor pořadu, v němž se střetávají politické postoje a názory , se dá těžko odhadnout. Předpoklady pro to jistě má. Jak by byl vnímán v takovém pořadu v takto uměle polarizované společnosti, kdyby se takového úkolu zhostil se vší zodpovědností a poctivostí? Ve společnosti, v níž část diváků si některé otázky ani nepřeje slyšet... Pan Stach by možná získal značnou podporu i jako kandidát na prezidenta. Možná i někdo z těch televizních rosniček. Počasí, věda a sport jsou oblasti, kde jsou lidé v bezpečí i před lidmi jako je pan Černocký nebo Matocha.

1 0
možnosti
JL

Podpis prezidenta Miloše Zemana pod listinou svolávající novou Poslaneckou sněmovnu vzešlou z říjnových voleb musela jeho asistentka s ním v nemocnici nejdřív nacvičovat, než si pro dokument přišel nyní již bývalý předseda Sněmovny Radek Vondráček. Tato mimořádná informace zazněla v neděli s odvoláním na na sobě nezávislé zdroje v České televizi.

Záznamy o aktivitě obsahuje zdravotnická dokumentace hlavy státu, uvedl moderátor Václav Moravec ve svém pořadu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-prezident-podpis-trenovani-nemocnice-uvn-zpusobilost-vlada-senat.A211024_170816_domaci_remy

5 0
možnosti
DR

Já jsem pro. Výběr prezidentských kandidátů je už totiž taková šaškárna, že Moravec by mezi ty komiky skvěle zapadl. R^

2 2
možnosti
JP

Jste ještě větší ubožák, než jsem si myslel.

9 1
možnosti
PP

Není hezké vykřikovat s neznalostí věci. To emeritní je zcela na místě vy nedouku.

6 0
možnosti
Foto

Je naprosto v pořádku, když se lidem jako vy někdo nelíbí. Znamená to, že je to slušný člověk.:-)

13 11
možnosti

Maruško, proboha, četla jste ten příspěvek vůbec? Nebo reagujete jen na jméno blogera? Mně se pan Moravec nelíbí? Já jsem ho navrhoval na prezidenta!

4 0
možnosti
Foto

OVM? Nic moc. Bejt to OJK (Honza Kraus), to by bylo jiný kafe. A po nedělním obědě, kdo by si to nechal ujít, že. Ovšem kdyby Vašik Moravcojc rozdával alespoń svoje loutky, taky by to docela sedlo. Jeho loutkovodiči by to jistě uvítali;-)

6 4
možnosti
Foto

J42i21r58i 24C62i33z

24. 10. 2021 19:19

CT je propagacni medium pro Narodni frontu chystajici se na prevzeti vlady. Tato Tv rizena nomenklaturnim kadrem pred r.89 se snazi zavdecit lidem z Narodni fronty a pan Moravec je na celnim miste tohoto programu. Vyhodte tohoto nomenklaturniho kadra a CT zacne informovat objektivne, protoze pred nastupem nomenklaturniho kadru na post reditele byly zpravy celkem vyvazene. Pan Moravec je podivna figura, ktera nikdy nebyla mezi obycejnymi lidmi tohoto statu a o jejich zivote nema ani poneti. Divam se obcas na "Pocasi" a pred jeho zahajenim je tahak na "OVM" s tematy, ktere temer nikoho nezajimaji, protoze s beznymi problemy obcanu vubec nesouvisi. Ale zcela jiste jeho mamka s tatkou jsou na sveho chlapce Vaska pysni, kdyz ho vidi skoro kazdy den v Tv.

6 8
možnosti
Foto

Tato tv se právě komoušům nelíbí.:-)

6 3
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1469x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik