Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Ty průšvihy, které nepopulistické, prý demokratické strany, dokázaly ve „správě“ této země za pár měsíců napáchat, se budou sanovat roky."

Pana Ďurane, máte opravdu zvláštní smysl pro humor.

4 1
možnosti
Foto

To není "smysl pro humor", to je nesmysl pro rozum.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Ďurane.

Rozumím, že blog je spíše vyjádřením názorů a sympatií, ale i ty by měly být prokazatelné nějakým faktem.

Jediným skutečným argumentem je odkaz, že klesly reálné výdělky o 11 %. Přiznávám, že na rozdíl od Vás mě toto číslo překvapuje spíše pozitivně, protože jsem se obával většího propadu, když Rusko zahájilo válku. Protože se každý pohybujeme zřejmě v jiné sociální skupině, nevím, že by kohokoliv v mém okolí ten "propad" výdělku o 11 % kohokoliv ohrozil.

Ekonomika je kolos s jistou setrvačností. Často se proto musím usmívat nad tvrzeními, za co vše může vláda P.Fialy. Nikdy jsem A. Babišovi nevyčítal enormní výdaje za covidu, spíše mě štvalo, že podle NKÚ až 90 % nesouviselo s covidem. A ještě více mě štvalo, když lhal o milionech roušek ve skladu nebo když "obyčejný diletant" Vojtěch tvrdil, že vláda je na covid skvěle připravena a on se víc obává chřipkové epidemie.

Nebo když si obyčejná diletantka A.Schillerová jako správkyně státní kasy místo šetření pořídila na MF profesionálního fotografa pro svůj instagram. Nebo když se na příkaz "kohosi" zaklekávaly firmy. A to nemluvím o obyčejné diletantce Maláčové, která považovala otázky financování za plytké nebo když řádila coby hustá dvojka s M.Stropnickým.

Největší ale přešlap, který evidentně nevnímáte, byla spolupráce A. Babiše s KSČM.

A máte pravdu, nejsme na tom dobře. Máte samozřejmě svaté právo volit, koho chcete, jen si prosím lépe sám sobě zargumentujte skutečné důvody. Třeba jak Vám osobně poklesla životní úroveň a neopírejte se o to, co řekl kohout Silver A. Babišovi.

9 0
možnosti
PZ

Ani ten projev předsedy ODS jste nedokázal pochopit. Neříkal že jsme na tom dobře, ale že jsme se dostali z krize a bude lépe. Ale Vy jistě věříte, že AB sníží věk odchodu do důchodu a zvýší důchody a sníží státní dluh to celé Vám sdělí na stadionu Martiny Sáblíkové. Právě na takových jako jste Vy on vydělává a Vy mu k tomu ještě tleskáte

6 2
možnosti
DR

Tím projevem myslíte ty chvalozpěvy o 60% splněných úkolů?

1 0
možnosti
JZ

Pokud někdo brečí nad tím, že má málo peněz, tak je to hlavně jeho vina.

4 2
možnosti
MV

Vy nespokenej, já ano. A mám za to, že vláda pracuje velmi dobře a z toho všeho marastu že jdeme pěkně nahoru. Dnešní reakce k ANO k jednání o důchodové reformě by mělo varovat. Vás zřejmě ne, vy jste už rozhodnutý, ale někteří, doufám, prozrou. Pěknej víkend přeju

6 0
možnosti
JH

J56a35n 34H27r54u26š61k37a

19. 4. 2024 12:39

Se podívejte jak vypadá ANO v tom Brusele...jsou v liberální frakci a hlasují progresivněji než piráte:D

4 0
možnosti
Foto

J41o78s33e34f 34B10á10r24t85a

19. 4. 2024 12:20

ANO do evropského parlamentu není šťastná volba. Je třeba volit podle toho jak v minulosti hlasovali a do které frakce se chtějí zařadit.

0 0
možnosti
PC

Po všech zkušenostech s různými vládami, včetně té Babišovy, je nadevše jasné, že nikoli činy ve prospěch občanů, ale touha dostat se ke korytům nutí "uchazeče" o moc chrlit populistické žvásty, avšak jen do doby, než se uzavřou volební místnosti. Poté veškerý jejich zájem o voliče končí.

8 1
možnosti
Foto

Vámi odkazovaný článek na novinkách mi připadá poněkud zmatený a spíše tendenční. Každopádně výrazně šedší až černější než reálné okolí.

Obdobné je to i s vaším textem. Stačí zabrousit do VAŠÍ minulosti a porovnáním vašich vlastních textů se sám usvědčujete ze lži.

Že vám vládní garniktura nevyhovuje? To je vaše plné právo, stejně jako volit Babiše. Marně však se schováváte za rádoby obecné pravdy, že všechno, tey i Babiš, bude lepší. To si všichni nemyslí, možná si to nemyslí ani většina. Klidně ale můžete psát, že chcete zpátky Babiše, protože máte krátkou paměť nebo se vám nadávání na něj líbilo. Proti gustu .....

9 1
možnosti
JH

J29a69n 15H51r42u84š86k60a

19. 4. 2024 12:40

Prostě je další, které ho štve, že se pomáhá Ukrajině a Lipavský se nebojí rusáků...

2 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 24,09
  • Průměrná čtenost 1456x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik