Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D49a49v33i21d 75V40l64k

18. 1. 2024 12:45

Asi máte podepsanou nějakou hloupou fixaci.Ceny elektřiny doposud opravdu šly dolů. Mám ceny dle aktuálních spotových cen a do prosince jsem platil stále méně a méně.Jinak já pořád nechápu jak měl Fiala ovlivnit ceny Vašeho oblíbeného salámu: Měl jako zrušit DPH na potraviny a dostat nás do dvakrát většího rozpočtového průšvihu???

0 0
možnosti
LH

Ta Vaše ideologie 😋👎

0 2
možnosti

Zdejší experti Vám zcela jistě dokáží, že to politicky nevidíte správně. Vzpomínáte na jejich argumenty z diskusí stran valorizace důchodů? Valorizaci důchodů bylo nutno pro vysokou inflaci upravit ve stavu legislativní nouze, neb by při té vysoké inflaci vznikla škoda velkého rozsahu v ústavním slova smyslu – celých 20 mld Kč za rok, přičemž tato suma podle ministra financí byla už tehdy v ročním rozpočtu zanedbatelný marginální pakatel, jenž v rozpočtu ani nemusel být uveden. Inflace se nám dle pana premiéra „vrací“ na 3-4%? Jak rychle pan premiér a jeho vláda budou spěchat s návratem na původní valorizační vzorec? Co myslíte. A to se jeden z ekonomických expertů na Primě CNN prokecl, že tu inflaci celou vláda proseděla, počkala až inflace samovolně klesne, ale že se „logicky“ bude chlubit, jak ji svými kroky právě ona zkrotila. Včera jeho slova potvrdila paní Kovářová ze STANu na Primě CNN. On se prokecl i v tom, že důchodci jako skupina zchudli nejvíce, neb jejich spotřebitelský koš dosáhl 13,7% inflace oproti PRŮMĚRU 10,7%. Průměrná mzda byla postižena v příslušném spotřebním koši inflací tuším kolem 7%. Co na tohle zdejší nesporně objektivní experti, obviňující tehdy důchodce tak či onak z nenažranosti.

A vůbec, co to máte za politickou kulturu, nevím, nevím zda Vám či onomu ekonomickému expertovi nebude hrozit vyhazov z práce. U Ševčíka sdělil redaktorce ČT až po čtvrtém zopakování dotazu na konkrétní důvod výpovědi jeho nadřízený, že se nepěkně vyjádřil o panu premiérovi. A to netušíte (viz Váš minulý blog), že se prokecl i ústavní právník Kudrna, zákonu o korespondenční volbě prý musí předcházet změna ústavy. Ale opozičníci dle zdejších expertů jak jinak jen planě žvaní. Mají holt špatný ty hodnotově morální hodnoty.

4 0
možnosti
Foto

No, vidíte, experte, jak se perfektně orientujete. Vy se byste se přesně hodil Babišovi, až bude kralovat. Nabídněte se.

0 0
možnosti
Foto

To je dobrý, pane Ďurane, to přejde.....

2 0
možnosti
LH

Myslíte pana premiéra? No už by bylo načase.😋

3 2
možnosti
DR

Nejste sám. Po vyjádření pana premiéra jsem též už naprosto klidný, poněvadž z jeho projevu bylo jasně patrné, že nás pod vedením jeho vlády, která sbírá jeden úspěch za druhým, čekají už pouze světlé zítřky.

8 1
možnosti

Takže je možný, že už vidím hůř, než tvrdí moje očařka...

4 0
možnosti
RJ

Jen ten Eurosat do toho pořád premierovi hází vidle... asi má špatná data.

5 0
možnosti
Foto

Tak vy byste chtěl chtěl snížení cen v době, kdy inflace upachtěně klesá z dvojciferných čísel.

Připadá vám to normální?

1 0
možnosti

Díky za příspěvek. Uvědomuji si, že jsem bloud.

9 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik