Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem z této věkové kategorie. Zaregistroval jsem se v pondělí ráno a v poledne už jsem měl první dávku. Je ale velmi prostoduché spojovat volební preference s rychlostí očkování nebo s poklesem počtu nakažených. Mnohem závavžnější je dlouhodobě naprogramovaný rozvrat veřejných financí, zničení střední třídy a deformace pracovního trhu. To ovšem většinu voličů nezajímá. Volební právo, bohužel, i tak mají.

0 0
možnosti
JS

Mám stejnou zkušenost, rodiče prodělali covid na přelomu roku, takže jsme čekali alespoň těch 90 dnů. Čtvrtek odpoledne registrace, pátek SMS v pondělí očkování, 31.5 druhé.

0 0
možnosti
Foto

Pamatujete, jak se ze začátku skoro nikdo nechtěl nechat očkovat? Pak z toho udělali věc jen pro vyvolené a jak to hezky šlape.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem rád, že sám dokladujete, že je tu dost vakcín i bez SputnikaV.

0 3
možnosti
ČP

Už jsem Vám někde psal, že Sputnik je dobře vymyšlená vakcína. Spěte dál.

0 0
možnosti
Foto

Kdybych chtěla být razantně vtipná, tak napíšu, že je zajímavé, že s očkováním nemají problém výhradně kobliháři. Že by protekce? Jinak totiž nechápu, že už není zaočkovaná polovina národa, když to jde tak hladce. :-/

1 7
možnosti
ČP

Vy umíte být pouze trapná, vtipná nejste nikdy. A směšná jste pokaždé.

5 1
možnosti
RP

My také, jeden den registrace a druhý den jsme si mohli vybrat termín. A myslím, že pokud budou vakcíny tak i pro mladší to půjde bez problémů. Jde jen o to se informovat ve svém okolí kde je možnost se rychleji naočkovat.

3 0
možnosti
KK

Například Pardubický kraj na svých stránkách denně aktualizuje informaci o čekacích dobách na PIN2 v očkovacích centrech. K dnešku pouze jedno z patnácti center má čekací dobu větší než1 týden.

0 0
možnosti
PC

Kampaň za očkování (rozuměj byznys tisíciletí) se podařila.:-/

2 4
možnosti
Foto

Obávám se, že poněkud podceňujete byznys se software, placenou televizi nebo u nás byznys s fotovoltaikou a spoustu dalších lukrativních obchodů. Vedle toho je očkování jen velmi malá domů.

0 0
možnosti

Očkovací centra fungují a to dokonce tak, že už se mohou registrovat i 55+. Ovšem dnes zaznělo ve zprávách, že v kategorii 70+ je 360 tisíc lidí, kteří čekají (marně) na očkování u svých praktických lékařů, protože zásobování vakcínami, které nemusí být skladovány při minus 70 stupních (AstraZeneca, Moderna) vázne. Takže zase až tak růžová situace není.

1 0
možnosti
JN

No a někteří 70+ čekají kvůli tomu, protože včas nedostali vakcínu, zato při hospitalizaci v nemocnici na nekovidovém oddělení chytli covid, takže teď musí několik měsíců počkat a neočkovat se, protože by je to mohlo i zabít...

1 0
možnosti
Foto

Politici s námi zachází jako farmář zachází se svým dobytkem. Někteří si to líbit nenechají, jiní už se do této role pasovali a smířili se s tím.

Celý ten tyátr kolem Covidu je směšný a slouží jen a jen k posílení moci vládnoucích kast.

2 1
možnosti
Foto

Tyátr je opravdu směšný, ale vládnoucí elity ho jen zneužily, protože jsme je nechali. Řídili jsme se hysterií kolem každodeních čísel z obrazovky, místo abychom použili selský rozum.

0 0
možnosti
Foto

I55v86o 59C65i50l93i33c66h

29. 4. 2021 19:18

Nechápu, proč bych Vás za to měl „sežrat“? Já proti očkování nic nemám a je jenom dobře, že to již jde takto hladce.

2 0
možnosti

Nejde to až tak hladce. Viz výše můj příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 1467x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik