Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesouhlasím. Ano, až dosud byl pan senátor Vystrčil jen zbytečný, stejně jako celý Senát. Nyní alezbytečný není - povýšil na Tchajwance, který prospívá Tchajwanu a škodí České republice.

2 1
možnosti
OF

Vyhrůžky Číny adresované Vystrčilovi a v podstatě nám všem jsou trapné. Nemyslíte?

Zeman ve vztahu k Číně se projevil jako cirkumanální akrobat , jeho motivace

byla, předpokládám, čistě ekonomická, výsledkem jeho snahy bylo velké nic.

A teď nám Číňané vyhrožují, jako by nás postavili na nohy a udělali z nás evropského tygra. Zůstali jsme ale středoevropským trpaslíky. Vystrčil snad učil matematiku , nebo fyziku. Tito lidé jsou chytřejší než my, zastávající blue collar job, Vystrčil je navíc mravně na výši. Postoje Zemana a Vystrčila jsou diametrálně různé, já to beru jako součást demokracie a rozhodně bych z cesty Vystrčila kovbojku nedělal. Proč si Čína nezgustne na Velké Británii ? Teď je móda vytahovat 200 let staré věci. Kdo devastoval čínskou populaci zavedením kouření opia ? Možná tam v té době byli

dva Češi a tak to zase svedou na nás.:-P

0 0
možnosti
DK

Inu...a už neprodáme do Číny ani klavírek....tak si koupila Za-Vystrčil...všechny.;-O

0 0
možnosti
OU
MB

Inu doba se fakt mění a nese hrdiny nové. Bezvýznamný človíček učitel sdělí - "Demokracie je dobrá věc" ! Není, sdělí soudruh čínský a osobně mu vyhrožuje ! Druhý na to jde jinak ! Osobně Čínu navštíví a sdělí - "Jedu se k vám učit demokracii"! Ano, to je názor správný, vítej soudruhu - Vyjel jsi jako prezident a vrátil se jako Gubernátor. ČR máme rádi ! Má smysl pro humor, již předvedl pan Skupa se Spejblem. Číslo s Krtečkem taky nebylo špatné - Tváře přátel - lidu dělného nám tady rozzářily ! Přijeď zase, náš milý ! Zakázku 5 klavírů jsme sice odmítli - No nějaký nástroj nalezneme ! Těšíme se na partituru F. Lehára - ČR - Země úsměvů ! Za nás, soudruhy z Pekingu ovšem trváme na svém. Nejlepší nástroj, je pan Miloš Zeman !:-)

5 0
možnosti
Foto

Je mi líto:Rv. Jenom malá, spíše možná jen řečnická otázka. Kdyby Jaroslav Kubera neodešel a v čele české delegace na Tchaj-wan stanul z titulu své funkce on, psal byste o něm totéž co o Vystrčilovi? (Za teoretického předpokladu, že by mise měla plus minus stejný průběh.)

5 0
možnosti

Upřímně řečeno: NE! Ta mise by totiž stejný průběh neměla. Už ve chvíli, kdy byla rozpoutána hysterie kolem Kuberova skonu, jako že za to může výhružný dopis z čínské ambasády, bylo všechno špatně a Vystrčil tomu všemu nasadil jen korunu. Kdyby měl rozum, tak tu cestu protentokrát odhoukal (třeba kvůli pandemii) a absolvoval by ji za půl roku, za rok. V klidu. Bez invektiv a zbytečných provokací. Myslím si, že Kubera by se k něčemu takovému nesnížil.

10 0
možnosti
  • Počet článků 414
  • Celková karma 23,30
  • Průměrná čtenost 1456x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik