Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velký "třesk" nastane příští rok /to ČR ukončí předsednictví v EU/ a až se Fiala uráčí přepracovat "Programové prohlášení vlády". To původní ještě pochopitelně s žádným vpádem Ruska na Ukrajinu nepočítalo a proto bude nutné řadu plánů vládní trojkoalice SPOLU a dvojkoalice PirSTAN mohutně překopat. Máme se na co těšit...!![>-] Zejména na úspory, nutné šetření a utahování opasků občanů, při kterém si vláda opět bezpochyby nutně zvýší svoje platy...!!!

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MM

Vy máte ale hrozně těžký život, ovšem je obdivuhodné, že ještě žijete a používáte internet, aniž byste, zcela určitě, požádal stát o pomoc. ;-(

5 3
možnosti
Foto

Nomen omen. Mudra mudruje. A na plné pecky.

0 0
možnosti
LC

I když se někomu líbí, za mě to je nejméně kompetentní vláda od roku 1990. Myslel jsem si, že něco hloupějšího než byl Sobotka a kolektiv být nemůže. Může. Ale k té mateřské. Prý máme nejdelší mateřskou na celém širém světě. A docela tomu i věřím. A jak to funguje vidím denně na vlastní bulvy. Sousedky vlevo i vpravo mají každá dítě 3+. Ráno je odvedou do školky a pak kafíčko a veget. Takže, zkrácení mateřské na tři roky považuji spíše za uvedení do normálu.

3 1
možnosti
MB

Jsem realista. I tak zírám nad nepřízní. Covid rozmetal vše zavedené a přivedl ČR do neúčelných dluhů. Nebude pokoj, tedy nástup šíleného Putina. Obsazení Kyjeva jako Prahy, cosi jako r. 1968. Totální omyl, pak tedy i vyhlášení války EU energetickými těžkostmi. Zejména po rocích pohodlné konjuktury studená sprcha. Má být lépe, jak bylo donekonečna opakováno. Logická skepse ...

Otázka se nabízí sama. Jak by to vláda soudruha Bureše vlastně zvládla? Osobně ji hodnotím, jako jednu z nejhorších po r, 1989. Nejde o pocitový dojem - Jde o reálné výsledky a hlavně o komponenci toho, co mělo přinést vklad do budoucna. Covid ukázal zřejmé - katastrofu. Osobní vklad rádoby krizového manažera - chaos a opravdovou krizi. Čísla existují, srovnání zemí podobně ...

Současná vláda není bez chyb. Třeba jí nadávat, pochopitelně. Přesto jsme svědkem zázraku - Tato zima je vyřešená. Obrovské pochybení Vladimiroviče, který vyklízí zavedený trh. On samotný prakticky donutil zákazníka - najít si jiného dodavatele. Návrat, proč ?

Rada OSN přijala Rezoluci - nahradit Ukrajině škody, která tam napáchal. André stojí před soudem a pilně trénuje podpis svého syna. Krizový manažer je sám v krizi. Jakkoliv nic společného s ČR nemá? Nezbývá mu, než se pokusit postavit do jejího čela. Důvody jsou zřejmé, zachrání ji a mimoděk tak sám sebe. Ten nekonečný střet zájmů jeho voličům stále nevadí. Věří i tomu, že na případném stolci upřednostní ČR před zájmy vlastního impéria. Je to tak směšné, že to přechází do sektářství. I já na vládu nedávám. Nicméně jsem potěšen - Výsledky průzkumu voleb ukazují zřejmé - Pokračujte dále. Dře to, nicméně - jde to. :-)

11 0
možnosti
Foto

Teď si vylízáváme rozhazování peněz minulých let. Ale podle Vás je to prostě strašné. Tak si zase zvolíme rozhazovače a pak to bude ještě horší. V této spirále se pohybujeme už 30 let. Každý, kdo chce šetřit, je komentátory (i blogery) bombardován ze všech stran a v následujících volbách je po zásluze potrestán a jde od válu.

7 2
možnosti
ZZ

Flaško, Flaško, tato vláda rozhazuje ještě víc - ale bohužel ne na podporu české ekonomiky.

Babiš rozhazoval na zachování české ekonomiky. Tato vláda rozhazuje na podporu Ukrajinského válčení a své vlastní platy.

;-(

4 11
možnosti
EH

Putin je v důchodovém věku, takže podoba může být náhodná a Rakušanova zpráva zněla "důchodci, nebuďte sobečtí a hurá do futrálu." :-P

3 0
možnosti
DR

To se tedy fakt máme, skoro samé světlé zítřky. Tuto úžasnou vládu nám prostě musí závidět celý svět. ;-D

5 1
možnosti
EH

Babiš taky uměl reagovat pouze rozdáváním peněz. A v EU budují Kladivo na střední třídu. Boháči utečou ve svých elektrovozech do daňových rájů a chudým se vše zadotuje.

0 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Mě přišlo včera vyúčtování za elektřinu a oznámení o zastropování ceny od 1.1.2023 . Do této doby jsem měl kWh za zhruba 6kč, no a od nového roku zhruba za 15kč. Slušný nářez.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik