Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J37o16s74e22f 45B49á21r33t75a

22. 6. 2022 22:34

Plesl shrnul Fialův projev takto:

„Takže si to shrňme: Nic pro vás nemáme, ale dáváme dost, jen jste si toho nevšimli. A bude to ještě horší. Ekonomickou válku vyvolal Putin sankcemi, které na sebe uvalil, aby nás zničil. A za všechno ostatní může Babiš,“

7 4
možnosti
OU
Foto

No, poslechl jsem projev premiéra a porom reakci pana Babiše.

Ten první mluvil, ten druhý blábolil.

2 4
možnosti
Foto

J61o80s63e60f 80B51á36r43t72a

22. 6. 2022 22:13

Škoda, že jenom mluvil.

3 2
možnosti

Všem děkuju za příspěvky.

Poslechl jsem si pana premiéra, nezklamal mne. Pokud jde o vizuální stránku jeho vystoupení, on to tady někdo myslím psal, mít Fiala na prstech rukou plovací blány, asi by uletěl.

Pro jistotu nezmínil maléry STAN (a do jisté míry teď i TOP 09), hýřil miliardami, které na pomoc českým domácnostem i podnikatelům v této těžké době půjdou. Nějak mi to sice nesedí se schváleným schodkem našeho rozpočtu, který nová vláda dokázala stáhnout oproti původně plánovanému o nějakých sto miliard, pevně však věřím tomu, že se do toho nakonec vejde.

Dál, promiňte mi, k tomu nemám co říct, jdu se svalit do pelechu, zítra mám ranní a vstávám ve tři hodiny. Povzbudila mne páně premiérova vize, že za 3 - 5 let se z toho tak nějak dostaneme. Nebudeme v plynu či ropě závislí na Rusku, krom dostavěných jaderných elektráren budeme mít i ty z těch obnovitelných zdrojů.

Takže já si o tom jdu nechat zdát...

9 2
možnosti
ZZ

Dozvěděli jsme se, že za všechno může Babiš s Putinem.

Konec konců - to nám Fiala valí do hlavy prakticky neustále.

;-D

8 2
možnosti
LH

Všechno jste trefil.... Zkuste čísla do sportky... R^

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
Foto

Možná premiér Fiala sám sebe označí za "Náčelníka utahů č. 2" - /neboť číslem jedna byl Václav Klaus/ a národu s okamžitou platností nařídí najet na úsporný režim. Místo plnotučného kupovat jen mléko polotučné, místo hotových cigaret si koupit jen tabák, dutinky a plničku cigaret, případně fajfku a cesty autem si předem cíleně naplánovat, protože benzín bude na příděl - na 30 dnů 25 litrů. Rovněž tak množství tuzemáku a piva bude omezeno věkem. Jak to celé bude, se ale dovíme později, protože výroba piva a destilátu je záležitost energeticky náročná a protože se musí šetřit plynem, vláda se bude muset teprve poradit. ;-O

2 1
možnosti

Díky za příspěvek.

Plnotučné mléko jsem neochutnal již řadu měsíců. Vzhledem k tomu, že žiju na vsi a máme tu zpozdilce, kteří mají v chlévě kravku, jsem si tuhle koupil litrovku "vopravdovýho" mlíka, který mi na kakau udělá škraloup. Dopadl jsem tragicky, můj organismus to nezvládl, byl jsem si v lékárně pro endiaron.

Za obyčejnej průjem jsem tu nechal cca 400 korun.

0 0
možnosti
PN

P89e35t56r 62N44e80d26v18ě54d

22. 6. 2022 18:04

Určitě to bude projev státnický. Po něm se všichni semkneme.

Jestli vynechá Babiše, tak to bude zázrak, pokud ho zmíní, má z něj nejspíš pěkné bobíky

11 3
možnosti
JH

Nejsem optimista.

Nejspíše půjde jen o další a další signály, obligátní fialovské krasořečnění...

a taky spousty krásných, propracovaných gest a vstřícných, dojemných grimas.

Především, ta jeho práce rukama je takřka dokonalá, takže pro estéty to určitě nebude ztracený čas:-)

9 2
možnosti
MV

Nakouknete, jak s některými lidmi na svém turné mluví expremiér. Zaplať pánbůh za premiéra , který umí česky a umí se chovat.

5 0
možnosti
JL

PR agentura, placená z daní, poradila profesorovi, aby pronesl povzbudivý projev, ale realistický: představí nám, co nejsme napojeni na miliardové penězovody, co náš čeká. Pak nám slíbí, že nás neopustí a bude pro nás vláda dělat to nejlepší, čeho je schopna (víme, co to je, už jsme to zažili). Pak zdůrazní, jak jsme důležitý národ, když povedem EU. No nevím, jak povedeme EU, když neumíme vést sami sebe. Češi vpřed! Bděte! Pravda vítězí! Důchodci všech okresů, držme si palce!

4 1
možnosti

Osobně bych k tomu navrhoval přizvat blanické rytíře. Ti vesele chrápou už spoustu desítek, stovek let a na svůj národ zvysoka kašlou.

Díky za příspěvek.

1 0
možnosti