Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte samozřejmě pravdu, karma. Ale ti demonstrující za situaci neodpovídají, proto mohou plácat co chtějí. Na podzim chtějí být zvoleni a to už situace s Coronavirem bude víceméně vyřešena.

3 0
možnosti
Foto

R^;-) Když Klaus vyzíval v tehdejší Československu k utažení opasků, to bylo slávy. Ovšem dnes by tím bodíky nezískal, ač čas k utažení přišel.. Zas;-D

4 0
možnosti
JH

Klaus měl své mouchy, ale intelekt mu, nikdo rozumný, tedy až do těch koronavirových časů, upírat nemohl...Rv

1 1
možnosti
JS

Že by vrtošivý stařík zahájil novou prezidentskou kampaň ? Chraň nás pánbůh.

2 3
možnosti
Foto

J41a79n 59A48n76d31r98l38e

10. 1. 2021 17:33

já bych se nedivil ničemu, kurz na něj je docela dobrej ;-D

2 1
možnosti
Foto

...mně je prostě líto, kam tohle muselo zajít. Nesystémovost vlády, různé protekcionalizování kdesi na začátku, ztráta důvěry, neustálé změny i během dne, půlroční záběr utužení jen jedním směrem a zbytečně narostlý pocit nespravedlnosti a nervozita malých prodejců - navíc, když k národu mluví paní Čaputová nebo paní Merkel, vidíte doopravdy zlomené ženské, doopravdy zlomené, věříte jim, dá se tohle vidět u nás za mikrofony?...a pak u nás stačí Landa, který udělá ale bohužel gesto občana, co nekníká v bulváru, ale jde to řešit do sněmovny. No...a co naděláte, brblá-li většina jen na sítích. Dostal prostor a důvody tam bohužel i nějaké jsou. Samozřejmě mělo zůstat nejvýš u sněmovny, tedy na místě, kde se věci skutečně řeší. A to je lekce, jak tohle slyšení můžeme mít každý - a neuděláme ho...Tady ale končím s pochopením....protože obecně jsem proti demonstarcím v téhle době a považuji je za blbost a nezodpovědnost. A jesltiže se na věci přiživí klausovci, sobci non plus ultra ohledně dopadu jejich žvástů na zdravotnický personál, narciskové, je mi líto, že pro každého zdánlivě občanského hledám pochopení a opravdu dávám od celého Landy ruce pryč.

6 5
možnosti
Foto

J66i32r66i 87C33i90z

10. 1. 2021 17:28

Nesystemovost vlady? Proboha kdybyste se nekdy divala na zpravy ZDF nebo ORF, tak byste razantni opatreni zavadena vladami Nemecka nebo Rakouska ze dne na den podle poctu nakazenych ohodnotila jak? Vcera ZDF ukazala zabrany hlidane policii na cestach do hor, kam smerovaly auta vyletniku. Nebo skoro prazdna velka mesta, protoze vse je zavreno a nikdo neknoura, jako treba nacek Landa. Ceska vlada zavadi opatreni podobna u nasich sousedu a nijak nevybocuje, spise jsou o neco mirnejsi. Kdyz nekde vidim toho sberatele chilskych per, tak... To by mi smazli, radsi mlcim.

6 3
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik