Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jsem to někde psal - nevím jak kdo, ale já to měl v mládí trochu opačně, než právě pan Feri. V mých očích byly ženské bohyně a tak nějak jsem chápal, že to, jestli se s nějakou vyspím, záleží hlavně na jejím rozhodnutí. Nikdy bych si nedovolil rozhodnout o tom sám. Asi jsem ze staré školy, protože mě nikdy nenapadlo přijít jen tak k holce a říct jí, že bych chtěl, aby mě vykouřila - jak prý podle některých svědectví Feri dělal. Nikdo by mu nezalíval, že se mu líbí ženské, to se mně líbí dodnes hodně taky, ale vyčítat mu lze, jak jim svou "náklonost" dával najevo...

6 0
možnosti
Foto

Jenže Vy, pane kolego, nejste exoticky přítažlivým. A jak vidno, už dlouho jste nebyl na pořádném mejdle. ;-D

0 4
možnosti
Foto

To víte, ti mají stále v genech právo první noci...:-)

2 0
možnosti
Foto

Dominik Feri zkrátka kromě svého výstředního vzhledu nic jiného nenabídl a kupodivu mu jeho výstřední vzhled stačil k usazení se ve Sněmovně. A protože moc otupuje, chtěl si užívat. A nepochopil, že když holka nechce, tak prostě nechce.

6 0
možnosti
MK

M58i28l51a41n 21K85e98s20l

27. 5. 2021 22:57

Když je někdo v naší sněmovně neznamená ještě,že není blbec.

11 0
možnosti
VV

Nechci se ho zastavat, ale vzpominate si dedci jak bolela " varlata", kdyz k tomu vytouzenemu nedoslo?

0 4
možnosti
VV

U te damy to chapu, ale ti minuspanove snad musi byt jeste deti z obecne.:-)

0 0
možnosti
ZZ

Ani jsem to nevěděl, ale Feri byl prý pověstným ( kromě sexuálního predátorství ) i pořádáním divokých večírků - a to i některými stranickými přáteli.

Pornoherečka Lady Dee si s Dominikem nezapomněla udělat i pár selfíček. Feriho hosté se na narozeninové oslavě velmi bavili, stejně jako Lady Dee, která si stihla zasouložit se svým tehdejším přítelem i na střeše domu. Sex byl prý adrenalinovým zážitkem vzhledem k faktu, že je mohl kdokoliv nachytat.

To je k popukání, když Pekarová, Kalousek, Schláfenberg, Czernin a spol se zaklínají křesťanskými hodnotami ........

;-D;-D;-D

16 1
možnosti
Foto

Pokud já znám Ferio vždy se odlišoval nejenom vzhledem, ale i oblečením. Oblékal se úplně jinak jeho součastnici. Vždy nosil kabát,sako a nikdy jsem jej neviděl v texaskách. Kolem něj si vždy motala spousta holek a choval se k nim vždy velmi slušně . Od 16 let šel cíleně a plánovitě za svým. Začal zveřejňovat na FB historické fotky Teplic a tím se stal známý a populární a když se dostal na radnici fotek zanechal. Zatím jej všichni odsuzují za chování, které mně k němu, jak jsem jej poznal nesedí. Jsem zvědav jak dopadne vyšetřování v této věci, pokud už bylo zahájeno. Já osobně jej nemusím.

0 2
možnosti
Foto

I když mě nadpis zarazil, tak dál jste to napsal dobře.

2 0
možnosti

Měl zarazit... děkuju

1 0
možnosti
JD

;-D není blbec ;-D vydedukovat toto na základě že se dostal do sněmovny je obdivuhodné ;-D a to pomíjím, že se tam dostal jen kvůlivá recesi pražáků .. viděli na nevolitelném posledním místě kandidátky za topku černocha tak ho kroužkovali a ono se jim to nějak vymklo .. vykroužkovali ho až do sněmovní lavice... to s inteligencí dotyčného opravdu nemá co dělat. Spíše to potvrzuje rčení, že každá sranda něco stojí ;-)

4 0
možnosti

Já se omlouvám, asi jste mne špatně pochopil - v PS PČR není ŽÁDNÝ BLBEC! Tedy ani pan Feri.

A ano, nebýt Prahy, pak se TOP 09 smažila v politickém pekle.

1 0
možnosti
JL

Nevím, proč bych ho litoval. Bylo to o jeho egu - asi ho má pěkně velký. Jsem zvědav, jak dopadne u soudu...osvobození? Podmínka? Právník, od 18 let politická hvězda se 100 000vým platem. V partičce sprosťáka Kalouska a nonšalantního playboye von Schw.

6 1
možnosti
Foto

Jirko, to se ti stát nikdy nemohlo a nemůže! ;-D

0 3
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1471x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik