Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono není třeba řešit islám, bohatě by stačilo, kdybychom se zbavili levicového vidění světa, které vždy vede k úpadku společnosti a dává příležitost těm, co odmítají svobodu a vyznávají totalitní myšlení. Je totiž úplně jedno jestli vás vašich práv a svobod zbaví muslim, nacista, komouš nebo socialista.

0 1
možnosti
JR

J22a31r97a 12R49a75n79k

16. 11. 2015 23:26

Vite, je tady sorta lidi a nakonec nejenom ve Francii, kteri by radeji nezili, nez zit ve strachu a hysterii a myslim, ze to Francouzi delaji spravne. R^

Jit vecer na koncert, zajit na veceri, dat si nekde sushi a sklenicku sake, nebo i na ten fotbal - to je zivot a ten jim ti silenci chteji vzit. Tak si zijte svym ustrasenym zivotem a nechte Frantiky zit ten jejich, temer pro cely svet (az na ty sovetske satelity) ta reakce byla normalni a opera v Sydney, vlajky na pul zerdi v Kanade, pro mne je to v poradku. Oni si nemysli, ze nekdo vstane z mrtvych, skoda, ze jste to sem vubec dalRv A pokud neverite, ze s nimi podobne truchlil cely svet (opet krome diskusi na iDnes, ktere byly plne lacineho cerneho humoru), tak se podivejte na google, ale nehledejte v cestine, nebo rustine.

1 0
možnosti
JR

J90a60r13a 47R37a22n28k

16. 11. 2015 23:33

Jak smutny je Vas zivot.....cely svet sympatizuje, tak si trochu od te zluci ulevite zde....

World's iconic buildings are lit up in French colours - Daily Mail

http://www.dailymail.co.uk/.../Britain-s-communities-solidarity-France-wake-Pari...

2 days ago - London's Tower Bridge is lit up in the colours of the French flag as hundreds ... The show of solidarity came as the world comes to terms with the .... Thousands gathered and held up their phones in front of The National Gallery in Trafalgar ... A young girl places a lit candle at the Place de Republique in Paris ...

Paris - Condolences / Condoléances - France in the United ...

http://www.ambafrance-us.org/spip.php?article7170

2 days ago - I as an American stand in solidarity with your country. ... shouldered and shared by the rest of us in other places we would gladly do it. .... There aren't words to express the sadness and horror we feel. .... Believe me I had a brought tears in my eyes when I watched news photos of Paris under these attacks.

Positivity, solidarity across U.S. after Paris attacks - USA Today

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/11/14/...us.../75774780/

2 days ago - Cities around the world lit up in the colors of the French flag on Friday to show their support and solidarity with those ... come and sign a condolence book for those injured in the Paris attacks. ... French flag raised next to American flag outside Boston City Hall Saturday (Photo: Trisha Thadani, USA TODAY).

Outpouring Of Support For France - Teaching Kids News teachingkidsnews.com/2015/11/15/outpouring-of-support-for-france/

0 0
možnosti
RH

Islám sám je z velké části pro lidi křesťanské kultury problematický. Radikalizace islámu je do značné míry moderním jevem. Vychází sice z relativně starších tradic wahábismu a salafismu, ale islamistický terorismus je starý pár desítek let. Stejným způsobem mohou být za pár desetiletí radikalizováni ekologové, levičáci nebo nacionalisté. Za primární problém považuji terorismus a politické násilí a jaké myšlenky jsou cestou teroru prosazovány není až tak podstatné.

0 0
možnosti
TJ

Je zbytečné řešit co bylo nebo možná bude, dokud nemáte vyřešenou přítomnost.

1 0
možnosti
JS

To by mě zajímalo, kolik z těch, kteří mají svůj obličej dnes ve francouzské trikolóře, ho před časem měli s plackou Volím Karla! :-P:-P

3 0
možnosti
JR

J85a44r66a 36R89a84n16k

16. 11. 2015 23:34

Proc nepouzijete google, urcite to zjistite, jinak Vam mohu pomoci, ale nechce se mi ztracet cas takovou hlou[osti.

0 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2690x
Umělec, producent uměleckých pořadů, podnikatel v oboru elektrotechnika, puškař a instruktor střelby, amatérský historik a politolog.
Člen APČR
 

Seznam rubrik