Antifa na straně totalitní ideologie a německé vlády.

Minulý víkend jsem v Norimberku potkal demonstraci, kde šla antifa v čele průvodu na podporu Kurdů. Jestli může antifa podporovat Kurdy a jejich právo na sebeurčení, svobodu a vlast, proč stejná práva nepřisoudí i národům Evropy.

Žádám Antifu o vysvětlení.
https://www.facebook.com/ANTIFA.CZ?fref=tshttp://antifa.cz/

V Německu Antifa napadá demonstrace Pegidy a napadla i čeké účatsníky akce v Drážďanech. 
Na stránkách Antify pak vidím snahu spojit IVČRN s extrémisty, jako by to bylo hlavním tématem tohoto hnutí. 
Nechápu postoj Antify a žádám je, pokud chtějí komunikovat, o vysvětelní.
Minulý výkend jsem v Norimberku potkal demonstraci, kde šla antifa v čele průvodu na posporu Kurdů. Průvod skandoval mimo jiné: "Bomben IS". 

A tady mi pořád není jasná jedna věc, jestli může antifa podporovat Kurdy a jejich právo na sebeurčení, svobodu a vlast, proč stejná práva nepřisoudí i nám, národům Evropy? 
Dále...
Německé levicové organizace a právě Antifa podporují například Zapatisty v Mexiku, prodávají jejich kávu čímž jim pomáhají získat finance, apod.
Osobně je podporuji také neb se my líbí jejich systém, lidé si pomocí zbraní hájí právo rozhodovat o sobě a své půdě na které hospodaří. N aúzemí Zapatovců funguje zřejmě demokracie, neb z toho co o nich vím, tak vesnice hlasuje o všem co se bude dělat a jaké budou další plány. 
A ti lidé, indiáni bojují proti tomu aby jim zahraniční kapitál a mexičtí španělé okupovali jejich zemi!

Z toho vyplívá, zapatisté používají zbraně, proti jejichž držení levice v Evropě tak bojuje.
Z toho vyplívá že Zapatisté spolu s Indiány chtějí hájit právo rozhodovat o své zemi, které nám evropská levice a Antifa upírá. 
Proč nemůžeme hájit své věci tak jako Zapatisté?
Proč nám to má Antifa a západní levice za zlé? 
Že by Antifa, která se léta prezentuje jako organizace bojující proti fašismu a útlaku, tentokráte byla na straně západních vlád, skupin typu Bilderberg a islámské totalitní ideologie, proti obyvatelstvu evropský zemí a jejich právu svobodně rozhodovat o své vlasti? 
Opravdu to nemohu pochopit.
Děkuji za odpověď: https://www.facebook.com/stanislav.dupac

A ještě jeden poznatek z té demonstrace a všeobecně z Německa, mladí Turci vytáhli z okna Tureckou vlajku a křičeli nesouhlasně proti Kurdům. 
S touto nesouhlasnou rekcí se tady střetávám stejně často, jako s výkřiky a postoji které ukazují že se tato skupina necítí i v druhé generaci jako Němci a Německo nikdy podporovat nebude. 
Je potřeba si brát do země, podobnou pátou kolonu? '
Na druhou stranu se i Turci cítí být nově příchozími ohroženi a mluví o tom častěji než Němci. 
Mně z toho vyplívá že dostěhováním dalších komunit do Německa, dojde jen rozdělení společnosti na vzájemně soutěžící a bojující skupiny.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Dupač | čtvrtek 29.10.2015 17:38 | karma článku: 22,97 | přečteno: 1130x