Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

maudite

30. 3. 2012 3:26
Vazeny pane

vas clanek vypada na budovani si alibi , ze na tom nejste jako muz se svymi spady tak spatne jak jste ale nejspis to bude vedlejsi produkt , vysledek namahani si mozkovych zavitu pri snaze pochopit soucasne udalosti a vybourenim se na zastupnem tematu. A Uzla s Plzakem  do toho netahejte. ti se nenarodili ,  ti se vyskytli.

Varuji vas,nejste jediny co takto dopadl,  nikam to nevede a konci to v domove duchodcu vzpominanim na pracovni uspechy.

0 0
možnosti
MM

milmen

29. 3. 2012 22:57
Konečně!

Konečně někdo mluví o tématu láska, sex - kultivovaně, lidsky, normálně... A jsem ráda, že je to právě muž. Máte karmuR^. Pány Uzla a Plzáka jsem také kdysi slyšela a jako poradce do života bych je určitě nechtěla. Pan Plzák mne jednou dokonce svými "moudry" téměř šokoval. Pamatuji si jen, že jsem došla k závěru, že ženy ten pán zná pravděpodobně jenom letmo, nebo je spíše nezná vůbec. Ani trochu mne neudivilo, že musel několikrát vyměnit partnerku. Oba naše věhlasné sexuology vnímám spíše jako odborníky na páření, nikoli na lidskou sexualitu. Ale jak správně podotýkáte, ta zvířátka to mají dáno a jsou ve své duši čistá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik