Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SangInnocent

28. 6. 2011 10:11
..

Tak na část, kde popisujete, jak je módní diktát a nahé modelky správný, protože nutí ženy k šílené posedlosti zjevem a díky tomu jsou je muži ochotní oplodnit - to jsem tedy žasla. V minulosti prosim vás děti rozeny nebyly? Přirozená žena snad muže nepřitahovala? Chcete mi říct, že příroda je tak nedokonalá? Děláte si legraci? A proč by mimochodem pak mělo něco přitahovat ženy na mužích, když oni se o svuj vzhled starají minimálně? Ani se nezmiňuji o tom, že obvykle v přírodě se předvádí sameček, nikoliv samička.

0 0
možnosti
JJ

1888

28. 6. 2011 3:20
Prvoplanova intelektualstina?

Philip Yancey říká, že ztrátu víry v něco či někoho vyššího lidé pociťují jako vakuum a vynahražují si ji uctíváním náhradních idolů – herců, zpěváků, sportovců, sexu.

V zemich kde jsou lide silne verici, mivaji take dost silny smysl pro kult hvezd. Napriklad Jizni a Severni amerika, Indie

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik