Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V životě liském přijde moment, kdy si člověk řekne, že vlastně nemá cenu dělat ty směšné pohyby a ženské nádeníka, že je lepší si vzít hezkou knížku k té mléko a syrečky.

0 0
možnosti
PK

Nebo si pustit internet a k tomu pivo a syrečky :-)

0 0
možnosti
Foto

rozdíl mezi "sexem" a "manželským sexem" je jako mezi "pivem" a "nealkoholickým pivem".......je to na první pohled podobné......ale nedá se to srovnat;-D

0 0
možnosti
PK

To mi připomíná, jaký je rozdíl mezi "demokracií" a "lidovou demokracií" ;-D

0 0
možnosti
Foto

To by mne zajímalo, kde jsou ty ženské, které se u kafe baví o intimnostech, na žádnou jsem ještě nenarazila.

A tak nějak nesouhlasím s tím, že milostno se z dlouhého partnerství nutně vytrácí. Naopak může být zralejší, křehčí, blížší. Holt jaký si to uděláme, takový to máme.

0 2
možnosti
PB

Vzor vidím v židovském vtipu.  Sára a Ráchel si povídají o manželských povinostech a Sára říká, že to oba mají kdy chtějí. A jak  poznáš Sáro, že to chce Levan chce? Jednoduše zapíská a přiběhnu a jak on pozná, že to chceš ty? Jednoduše přiběhnu a zeptám se ho jestli pískal. ;-)

1 1
možnosti
Foto

Ale jenom takový sex, (tedy jak říkala Dana Medřická v jedné komedii: Venoušku, je pátek), může fungovat jako manželský sex. Kdyby tedy nešlo o běžný provoz, tak by nešlo o manželství. Dělat z toho kovbojku nemá smysl.

2 1
možnosti

Pane Řezníku, tak já myslela, že se neshodneme jen v politických názorech - a ono i v názoru na sex ;-D... I po čtvrtstoletí manželství může fungovat jiný než ten "páteční" sex... jasně že ně pokaždé, ale často :-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1140x
V současné době učím cizince česky. Píšu eseje, fejetony a povídky, z nich část byla uveřejněna v internetových časopisech a v rozhlase; některé z nich v autorském čtení. Připravuje se k vydání kniha mých textů.

Seznam rubrik