Vznik britské mutace covidu … cizí zavinění je téměř jisté

  Američtí virologové už  zjistili, jakým přirozeným  způsobem vznikají tak agresivní varianty covidu jako je britská nebo jihoafrická. 

  V americkém Bostonu byl na jaře 2020 hospitalizován 45 letý pacient s těžkým průběhem covidu, byl léčen Remdesvirem a dalšími léky,  byl dokonce propuštěn domů, ale nakonec léčba nebyla úspěšná a pacient po pěti měsících zemřel (1). Během léčby mu byly odebírány vzorky covidu a posílány na čtení DNA, sekvenaci.
  Tím se zjistilo, že v těle pacienta neustále vznikaly nové mutace a kmeny covidu, přičemž ty poslední byly podobné britské mutaci, se kterou dnes v Česku tak těžce bojujeme.
  Z toho ovšem vyplývá, že tímto způsobem mohla vzniknout i britská varianta covidu  B 117. Tedy že nějaký pacient s těžkým a dlouhodobým průběhem této nemoci nebyl v nemocnici a ti, kteří ho ošetřovali , nedodržovali karanténu a tyto mutace roznášeli a šířili dál. A to už je zmíněné cizí zavinění.
  Následuje graf (2), který ukazuje denní počty nově nakažených v přepočtu na  milión obyvatel v Británii, Nizozemsku, JAR, Česku a Slovensku. Je zde patrný trvalý pokles šíření infekce v Británii, takže dnes už tam není  žádný důvod,  aby nějaký pacient s těžkým průběhem nebyl v nemocnici.  Pokud tam přesto vznikne nějaká nová agresivní mutace, mohlo by se už jednat o úmyslné cizí zavinění.
 

  Další graf ukazuje počty zemřelých v souvislosti s covidem za den v přepočtu na  milión obyvatel. V Německu však lékaři zjistili, že 85 % případů úmrtí „ s covidem“  je ve skutečnosti „ na covid“ (3). Protože s takovými chorobami jako je cukrovka, vysoký tlak atp., lze pohodlně žít mnoho let, ale přijde covid a je konec.
  Úplně dole je Indie. Tam je ovšem podstatné to, že má nižší počet úmrtí než Česko i v absolutních číslech. Mají svůj lék Itolizumab, který je tak účinný, že se to projevilo i ve statiskách.  20.9. měli 1166 úmrtí za den, dnes mají 107, méně než je u nás. Očkovat začali až 15.1.21.
  Na nových mutacích je nejhorší to, že vakcíny, které už tady jsou, na ně nemusejí být účinné, protože byly vytvořeny podle jiných mutací. A také imunita, kterou někteří již získali díky lehkému průběhu jejich nemocí, také nemusí fungovat, protože jejich imunitní systém toho nového covida nebude znát.
 

   Tedy doufejme, že i naprostým ignorantům už by mohlo dojít, že jich se to také týká, protože ve španělské chřipce také nejdříve umírali staří a nemocní, potom i mladší a nakonec děti. Mezi ně ovšem patří i ti, kteří sabotují dovoz účinných a osvědčených léků.

Prameny:
(1)  https://www.latimes.com/science/story/2021-01-30/long-term-covid-19-patients-are-incubating-dangerous-new-coronavirus-strains(2) https://ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-11-15..latest&country=CZE~NLD~GBR~SVK~RUS~ESP~FRA~ITA~DEU~POL~PRT~BEL~SWE~CHE~AUT~HUN®ion=World&casesMetric=true&interval=smoothed&hideControls=true&perCapita=true&smoothing=7&pickerMetric=total_cases&pickerSort=desc(3) https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/patolog-umira-se-spise-na-virus-nikoli-s-nim-40350411

Autor: Pavel Dudr | pondělí 8.3.2021 14:23 | karma článku: 0 | přečteno: 32x