Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Včera Hanák, dnes Putna - a to televize v rámci korektnosti zakázala Táně uvádět adventní koncerty. Co bude zítra?

1 1
možnosti
Foto

je fakt neuvěřitelné, co všechno za nesmysly a lži jsou lidi schopni napsat na podporu vlastizrádců !!!Rv

3 3
možnosti
JL

Karel Schwarzenberg má podle prosincového průzkumu asi 6%, to, že pan Putna má rád knížete, neznamená, že ho má rád lid český. Je to utopie. Katolík a šlechtic, pospávající ministr zahraničí...možná v Rakousku, tady sotva. Přemek Sobotka je důvěryhodný se svým studiem VUML? Wau. :-)

5 1
možnosti
JS

Myslím, že jsou to zbytečné obavy. ČSSD udělá všechno možné jen aby Zemana zlikvidovala a Fišer je poslušná loutka takže o nic nejde pane docente.

1 0
možnosti

Dobrá propaganda, ale nemyslím si, že všichni pravicoví voliči jsou úplně hloupí

1 0
možnosti
MK

Po dvou funkčních obdobích Václava Klause na stolci se už nemusíme bát žádné katastrofy. Když jsme přežili Václava Klause, přežijeme všechno.

7 3
možnosti
JS

Klaus je naopak dobrý prezident, alespoň co se zahraniční politiky týče.

6 1
možnosti
JS

Za co si mám vážit Dlouhého autore? Byl to karierní komunista.

4 1
možnosti
PN

P32e67t34r 13N52ě53m53e91c

27. 12. 2012 12:45

autor si ho vazi mozna prave proto ... nebal si ohnout zada, kdyz slo o nejakou vyhodu

2 1
možnosti

Zvažoval jsem podobnou žádost na kandidáty, ale každý který deleguje své hlasy jinému, je políbí smrtelným polibkem, neboť důvody, pro které je preferován např. pan Franz jsou jiné než důvody pro paní Fišerovou a naopak. To jen za ty nepolitické kandidáty, kterým bych to doporučil pro jejich malé preference.

1 0
možnosti
Foto

volit "knížu" ? Ne děkuji , kumpána humanitárního bombometčíka, kamaráda balkánské řeznice Albrightové a nejvyšších představitelů Drogostánu Kosovo, někoho, kdo s Havlem plánoval návrat sudetských Němců, kdo prolomil kvůli majetku Benešovy dekreta a koho lze objektivně nazvat vlastizrádcem ..... no - to bychom si dali "nádhernou" vizitku ! Dejte nám se Šláfenbergem pokoj !Rv

6 5
možnosti
PS

P82a68v72e61l 82S97y56c32h87a

27. 12. 2012 12:25

Fandím každé iniciativě, respektuji snahu člověka vyhodnotit situaci a udělat něco pro to co považuju za správné. Přesto s obsahem nesouhlasím (a to možná budu volit KS:) takźe fajn že to existuje, fajn že si někdo dal tu práci, ale ..ne:)

0 1
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1031x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik